2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من استفاده کردم مفت نمی ارزه،رنگ داخلش میزنن.وزنمم پایین نیومد،روزی چند لیوان باید بخوری،میترکی،برای کسایی که شاغلن فایده نداره چون هرجاهستی باید دسترسی به اب جوش داشته باشی،

مامانم میخوره  ... روزی سه بار. .. از بهمن ماه تا الان 13.14 کیلو کم کرده    ...سایزم کم کرده .. فشارش بالا بود همیشه و قرص مصرف میکرد دیگه فشارش نرمال شد قرص نمیخوره .. 

اینا همه در کنار رژیم غذایی و  ورزش بوده .. 

بهش ساخته   

ولی ب خیلیا نمیسازه .. دخترخالم میخورد حالش بد میشد

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       

خواهرم استفاده میکرد لاغر شد اما نه بخاطر نیوشا چون خودشم رژیم میگرفت فقط خوبیش برای کساییه که آب نمیخورن چون 8 لیوان در روز دمنوش بدنو هیدراته میکنه و کم آبی رو جبران...وگرنه بقول خواهرم نه اشتهارو کم میکنه و نه چیز دیگه 

همش الکیه منم خریدم حیف این همه پول 

فقط تبلیغ بیخوده

فرض کن حضرت مهدی.عج به تو ظاهر گردد/ظاهرت هست چنانی که خجالت نکشی؟/باطنت هست پسندیده ی صاحب نظری؟/خانه ات لایق او هست که مهمان گردد؟/لقمه ات درخور او هست که نزدش ببری؟/پول بی شبهه و سالم زهمه داراییت .../داری آنقدر که یک هدیه برایش بخری؟/حاضری گوشی همراه تو را چک بکند؟/باچنین شرط که در حافظه دستی نبری !/واقفی بر عمل خویش تو بیش از دگران.../می توان گفت تو را شیعه ی اثنا عشری؟؟؟     و من در میان این همه مسیحی افتخار میکنم به شیعه بودنم😍😍😍

همه ناراضی بودن انگار. 

من 20 کیلو اضاف دارم

یکی از آشناها مشاوره نیوشاست مشاوره داد پکیج دو ماهه بهم گفت 340 

برای چربیسوزی و کاهش اشتها و خواب خوب

به شوهرم نگفتم هنوز نمیدونم بگیرم یا نه

سلام واقعیت به مشاوره و دمنوشها خیلی ربط داره من به توصیه یکی از دوستان که اینجا سایت نیوشانت خانم همتی پور رو گذاشته بودن رفتم تحقیق کردم دیدم مدرک تحصیلیشون تغذیه است و مربی و مشاور برتر نیوشاست ، سایتشون هم معتبر بود و درگاه بانک داشت اما هیچکدوم از سایتها و نماینده ها مثل ایشون کار نمیکردن و ازشون دمنوش نیوشا رو خرید کردم خوشبختانه خیلی عالی جواب داد از اولشم صادقانه گفت تا 40 روز باید صبر کنی یه روزه لاغر نمیشی باید مدام تا آخر بخوری من با پک 80 روزه خانم همتی پورتونستم ۸کیلو کم‌کنم خیلی خوشحال و راضیم هر روز دعاش میکنم

شمارشون رو واستون میذارم 09125677634

سایتشونم که همون نیوشانت http://newshanet.com