2777
2789
عنوان

توی عمرم مردی به خاله زنکی شوهرم ندیدم دیگه بریدم

| مشاهده متن کامل بحث + 10291 بازدید | 281 پست
باعث نمیشه شوهر وقیح تربشه؟ یعنی روش بازمیشه دیگه

اگه واقعا از انسانيت درونشون باشه يه خورده 

كه اون لحظه شرمنده رفتار بدشون ميشن

مرد بزرگ كسي هست كه در سينه خود قلبي كودكانه داشته باشد.  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم سلام چقدر خوب گفتی، "تنها مشکل من" نگفتی شوهرم خیلی بده، چون این اخلاق رو داره اینکه میدونی ای ...

امااینطوریم نیس

چون همسرمن ک بایه بارغرزدن دست بردار نیس و من نمیتونم نسبت ب حرفاش بی تفاوت باشم

یعنی مثلا میگه واقعا چرا مامانت فلان کارو کرد

بعد ک بگی نمیدونم

میگه باز یا بگی ازخودش بپرس میگه مادرتوئه

میگم باشه ولز من مسئول رفتارش نیستم

میگه تو دفاع میکنی

چطور میتونی ب من بگی فلان رفتارت درست نیس وازم بخوای اصلاحش کنم

ب بقیه نمیگی؟

اخرشم میکشه ب اینجا ک تو خانوادتو ب من ترجیح میدی😅

بخدا من روانی شدم

❤و افوض امری الی الله،ان الله بصیربالعباد❤                           (۱۵آبان۹۸)اولین فرشته کوچولوی مامان!هنوزحس شیرین بودنتو با بابایی باورنکرده بودیم که تنهامون گذاشتی،کنجدمن😔 میشه تو از خدا بخوای یه نی نی دیگه بذاره تو دل مامان؟اخه من و بابایی خیلی داریم غصه میخوریم😭(۳خرداد۹۹)خدایاشکرت که تست من مثبت شد،خداجون میشه این بار قلب کوچولوشم بزنه و سالم بیاد توبغلم،خدایا امیدم به خودته ناامیدم نکن💗(۲۱خرداد۹۹)قلب کنجدم زدخدایاشکرت که صدای قلبشو شنیدم🌷
بعضی وقت ها خودم هم همین فکر رو می کنم به خصوص اینکه اجازه نمیده حتی دو ساعت باهاش قهر کنم به هر طری ...

بچه داريد شما

نگران شدم، امشب ساعت 11:30 تامیک میزنم بهت میگم عزیزم 😘😘😘😘 خواستم صدات کنم اما اسم انگلیسی برام ...

قربونت برم من😗😗

اندر لاین ک میزنی اسم طرفو حروف حروف بنویس  میاره

دیدی که سخت نیست ... تنها بدون من؟        دیدی که صبح می شود ... شبها بدون من ؟    این نبض زندگی ... بی وقفه می زند!               فرقی نمی کند ... با من ... بدون من ...!         دیروز گرچه سخت ... امروز هم گذشت ...      طوری نمی شود... فردا بدون من ...!
اگه واقعا از انسانيت درونشون باشه يه خورده  كه اون لحظه شرمنده رفتار بدشون ميشن

فک نکنم باشه

اگه بود اصن اینکارا رو نمیکرد ک

❤و افوض امری الی الله،ان الله بصیربالعباد❤                           (۱۵آبان۹۸)اولین فرشته کوچولوی مامان!هنوزحس شیرین بودنتو با بابایی باورنکرده بودیم که تنهامون گذاشتی،کنجدمن😔 میشه تو از خدا بخوای یه نی نی دیگه بذاره تو دل مامان؟اخه من و بابایی خیلی داریم غصه میخوریم😭(۳خرداد۹۹)خدایاشکرت که تست من مثبت شد،خداجون میشه این بار قلب کوچولوشم بزنه و سالم بیاد توبغلم،خدایا امیدم به خودته ناامیدم نکن💗(۲۱خرداد۹۹)قلب کنجدم زدخدایاشکرت که صدای قلبشو شنیدم🌷
عزیزم سلام چقدر خوب گفتی، "تنها مشکل من" نگفتی شوهرم خیلی بده، چون این اخلاق رو داره اینکه میدونی ای ...

چقدر نکته سنج و قشنگ گفتین، واقعا خیلی چیز ها یاد گرفتم از صحبت شما، حتی اسکرین گرفتم از پست شما   

7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜

چقدر خوب صحبت می کنی ممنونم ازت ولی شوهرم از قصد می خواد حرف هاش رو به من بزنه و من هم اون رو تایید کنم و مثلا دفعه بعد تلافی کنم روی مامانم 

قطعا الان که به اینجا رسیدم خیلی صبر کردم خیلی از یه گوش شنیدم از یه گوش بیرون کردم ولی وقتی بارها و بارها این مسئله های پیش پا افتاده رو مطرح می کنه بدون اینکه ما با هم مشکل جدی داشته باشیم و اوقاتم رو بهم میزنه دیوونه میشم احساس تنهایی می کنم میگم که تین دلسوز من نیست که من رو اینجوری روی مسائلی که به من ربطی نداره اذیت می کنه

در حالی که من خودم خیلی مراعاتش رو می کنم.

کپی شوهرمنه .من به طلاق فک میکنم

منم توفکرشم

چقدر خوب صحبت می کنی ممنونم ازت ولی شوهرم از قصد می خواد حرف هاش رو به من بزنه و من هم اون رو تایید ...

شوهرت چرا کپی شوهرمنه؟؟؟

چرا واقعا؟؟

قربونت برم من😗😗 اندر لاین ک میزنی اسم طرفو حروف حروف بنویس  میاره

امتحان کردم نشد، به نی نی یار گفتم گفت درست میشه 

7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜
امااینطوریم نیس چون همسرمن ک بایه بارغرزدن دست بردار نیس و من نمیتونم نسبت ب حرفاش بی تفاوت باشم ی ...

اشکال شاید اینجاست که شما ایرادای ایشون رو بهش میگی...
در مورد واسطه نبودن، من خیلی مستقیم میگم من نمیتونم واسطه باشم بینتون، اگر حرفی دارید خودتون بزنین

برای همکاری در فروش در واتسپ به این شماره پیغام بدهید:09353525425                          
فک نکنم باشه اگه بود اصن اینکارا رو نمیکرد ک

چرا تاثير داره اين كار رو انجام بده 

بخاطر اين اون داره مانورشو رو شما زياد ميكنه چون شما رو تنها ميبينه و تا حالا نشده تو جمع بخوايد بفهومنيد بهش كه كارت درست نيست