2777
2789

دوستان اين جمعه از ٢١:٤٤ دقيقه تا ٤ صبح ماه گرفتگيه به  نظرتون اين كه ميگن تو ماه گرفتگي زن باردار به ماه نگاه كنه صورت  بچش لكه ميگيره حقيقت داره؟؟؟

اگه تجربه اي داريد بياين بگيد مرسييييي

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام‌ ۲۱ سال پیش که من بارداربودم ..شما یادتون نمی آد هم بزرگترین ماه گرفتگی رو تجربه کردم هم خورشید گرفتگی کامل .... هردوتا رو هم کامل دیدم  ...هیچ اتفاقی نیوفتاد ...دخترم الان ۲۰ سالشه و با پوست عالی ...

یه روزی مثل همین امروز  نه موی سپید داشتم نه غصه و دغدغه برای فردا .درست مثل امروز  دخترم بی دغدغه مست جوانیم بودم و  در اوج ...  اما الان من می دونم که چقدر زمان زود می گذره... پس  دخترا و پسرای  من قدر لحظاتون رو خوب بدونید ((مادری))
البته من شنیدم اگه ماه گرفتگی باشه ب ماه نگاه کنی همون لحظه هم بچه تکون بخوره ب هرجات دست بزنی رد می ...

این وروجک من که در حال ویبرس همش

من که نگاه نمی کنم ولی کلا همش،نگرانم . نگاه نکنیم که دیگه مشکلی نیست ؟

پسرم همه زندگیم

دلیل علمی نداره ولی خب بهتره نبینی 

کاربر دختری از جنس غم هستم، کاربری قبلیم به دلیل 30یا30تعلیق شد.// فکر کنم نی نی یار شب با من خصومت شخصی داره 🤔😕//  دعا کنید به بزرگترین آرزوم برسم.
این وروجک من که در حال ویبرس همش من که نگاه نمی کنم ولی کلا همش،نگرانم . نگاه نکنیم که دیگه مشکلی ن ...

ن فک نکنم مشکل باشع البته شب هست بگیر بخواب مثه همیشه نگران نباش استرس هم نداشته باش

تو خونه باش مشکل نداره. از چند هفتگی لگد میزنع واسع من لگد میزنع ولی از داخل حس میکنم رو شکمم دیده ن ...

برای من از ۱۹ هفته بود. حالا زوده برای دیده شدن از روی شکم. 

پسرم همه زندگیم
برای من از ۱۹ هفته بود. حالا زوده برای دیده شدن از روی شکم. 

الان گاهی حس میکنم تو شکمم داره ی چیز میترکع دوباره تکرار میشه ب دکترم گفتم گفت حرکت نی نی هست تازه گی ها هم کافیه یکم ادرار داشته باشم انقد تکون می‌خوره ولی دیده نمیشع