2777
2789

آره بازیگرا از ایران رفتن کانادا هیچیشون نشد😐😐😐😐😐

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این سواله منم هستم چون منم باردار بشم اصلا با ماشین نمیتونم برم پیش خانوادم چون ۲۲ ساعت فاصله دارم خواهرم یبار از دکترش پرسیده بود گفته بود قطار

میشه لطفا برای حل مشکلم یه صلوات بفرستید🙏

من هفته ۱۸ و ۲۲ سوار هواپیما شدم. بدون نامه، مسیر نیم ساعته. موقع سوار شدن به هواپیما هم ازم پرسیدن چند هفته هستم و گذاشتن سوار شم‌. ولی ماه های بالا حتما نامه میخواد، جلوت رو میگیرن...بهتره زنگ بزنی فرودگاه بپرسی، چون من حتی شنیدم یه فرم داره که باید دکتر پرش کنه

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊
میخواستم ببینم نیاز به نامه دکتر هست یا نه؟

البته اگه تیکرت درست باشه، احتمالا نامه نمیخوای  ....من کلا شکمم بزرگ بود، همه میفهمیدن، برای همین ازم  پرسیدن چند هفته هستم و بعد گذاشتن سوار شم..اگه معلوم نباشه کاری ندارن....گرچه باید از دکترت هم بپرسید که اجازه میده سوار شید یا نه

من هفته هفت با هواپيما اومدم ايران،يك ساعت تو راه بودم

دكتر ب من گفت تا ٣١هفته اجازه ميدن 

نماز درد را از بدنمان دور مي كند و سختي هاي روزگار را آسان مي كند و اگر با دعا همراهش كنيم ديگر چيزي محال نيست ب اذن الله 😍😍
البته اگه تیکرت درست باشه، احتمالا نامه نمیخوای    ....من کلا شکمم بزرگ بود، همه میفهمیدن، ...

ن از ظاهرم که اصلا مشخص نیست ولی گفتم بدونند شاید بهتر باشه برام

💗یه صلوات واس حاجتم میفرستید💗
من هفته 16 هستم.خودتون گفتید که باردارید؟

۱۶ هفته نامه نمی‌خواد. اگه دکتر خودتون اجازه بده سوار شید دیگه مشکلی نیست. اگه هم مثل من حاملگی مشخص باشه، فقط تووو فرودگاه یا هواپیما ازتون میپرسن چند هفته باردارید..که اگه ۱۶ باشه..کاری ندارن و میگن به سلامت  

ن از ظاهرم که اصلا مشخص نیست ولی گفتم بدونند شاید بهتر باشه برام

برای کارت هواپیما میتونی بگی بارداری یه جایی بده که جلوش باز باشه و راحت باشی، بعضی صندلی ها جلوش خیلی تنگه...برای رد شدن از حراست هم من فقط یه بار برای اطمینان پرسیدم که اگه رد شم از میدان مغناطیسی مشکل نداره با بارداری، که گفتن نه.