2777
2789
عنوان

سرکلاژی ها بیان..

2269 بازدید | 41 پست

سلام . امروز رفتم دکتر .طول سرویکس ۲۷شدع بود و توی هفته ۱۷هستم.. گفتند فردا سرکلاژ بایدشم..

قبلا توی نی نی سایت خونده بودم ک قبل سرکلاژ و بعدش بمدت یک هفته نباید نزدیکی داشت..

من همین دیشب داشتم 😶😑😑😑

مشکلی پیش میاد؟؟؟؟؟ نباید فردا سرکلاژ بشم؟؟ بزارم برای هفته بعد؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم سرکلاژیم  مگه کلا منع نشدی عزیزم ؟

والا چه عرض کنم..🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄..منع هستم اما یکجوری رابطه برقرار میکنم ک راحت باشم و هیییچ ناراحتی بهم نرسه.. البته متاسفانه یبار رعایت نکرده بودم ک یکروز فقط خونابه داشتم .. 

منم سرکلاژیم  مگه کلا منع نشدی عزیزم ؟

منم دوبار سرکلاژ شدم هربار دکتر اجازه داد بعد ده روز ولی خودمون رعایت میکنیم مشکلی پیش نیاد بخصوص که احتمال عفونت خیلی بالا میره بیشتر باید مواظب بود

دعای مادرا عجیب گیراست... یادته همیشه میگفتی الاهی پیر شی مامان... چه زود مستجاب شد... از وقتی رفتی یه شبه پیر شدم مامانم😭😭😭😭                  

یادمه دکتر به منم گفت نداشته باش  قبلش

🧡🧡گروه نارنجی🧡🧡 قد ۱۶۰🧡..وزن قبلی ۸۶🧡وزن فعلی81،🧡وزن هدف۶۵،🧡هیچ چیز مثل پوشیدن لباس های سایز ۳۸ حال منو خوب نمیکنه.پس پیش به سوی رسیدن به سبک زندگی سالم و تناسب اندام همیشکی،،🧡هوراااا
کاملا مطمین هستین؟؟؟ 

آره عزیزم برای هردوبارداریم سرکلاژ شدم درمورد قبلش چیزی نگفتن 

دعای مادرا عجیب گیراست... یادته همیشه میگفتی الاهی پیر شی مامان... چه زود مستجاب شد... از وقتی رفتی یه شبه پیر شدم مامانم😭😭😭😭                  
والا چه عرض کنم..🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄..منع هستم اما یکجوری رابطه برقرار میکنم ک راحت باشم و هیییچ ناراحتی ...

من ک دکترم میگه حتی ببخشین ارضا شدن بدون دخولم واسم ضرر داره ک کلا منعم کرده