2777
2789

سلام پارچه ساتن حریر دارم ، به نظرتون میتونم باهاش یقه قایقی بدوزم و فنر دوزی هم انجام بدم ؟ رویه این پارچه جواب میده؟فردا مراسم شیرینی خوری دعوتم باید آماده ش کنم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من خیلی لاغرم میخوام بلند بدوزم با دامن کلوش که خوب لول وایسه لنگ یقه ش هستم

الان من کارگام

بزار از سرپرستمون بپریم

موهام فِرِ بُلَند، اونقدر گُلَم کَسی دلش نمیخواد بره هُلَند. 
لطف میکنی عزیزم

گفت چون لاغری دکلته کن یقه تو بعد تو سینت کاپ بزار

پایینشم ترک بادبزنی یا مدل ماهی دنباله دار

یا حلزونی

گفت چون لاغری دکلته کن یقه تو بعد تو سینت کاپ بزار پایینشم ترک بادبزنی یا مدل ماهی دنباله دار یا ح ...

بازو هام لاغره ترجیح میدم آستین بخوره ، مدلی سراغ دارین که بشه هم دکلته هم آستین بخوره؟

من فکر کنم یقه قایقی هم خوب بشه . استینت هم میتونی از این مدل ها که شونه پیداست و استین یکم حالت دراپه پیدا میکنه بدوزی

ما دختریم . مسلح به خطرناک ترین سلاح جهان : مهربانی
من فکر کنم یقه قایقی هم خوب بشه . استینت هم میتونی از این مدل ها که شونه پیداست و استین یکم حالت درا ...

پارچه ساتن حریر هستش که آستر میخوره میترسم یقه قایقی بزنم ریزش کنه ، تا به حال پارچه ساتن حریر ندوختم میترسم

پارچه ساتن حریر هستش که آستر میخوره میترسم یقه قایقی بزنم ریزش کنه ، تا به حال پارچه ساتن حریر ندوخت ...

خب الان یه تیکه امتحان کن ببین چه جوری میشه. من پارچه های حریر و نازک رو سر دوز نمیزنم بلکه  دو لا تو میذارم تا هم سرش قوام پیدا کنه هم ریش نشه.

پارچه ساتن حریر هستش که آستر میخوره میترسم یقه قایقی بزنم ریزش کنه ، تا به حال پارچه ساتن حریر ندوخت ...

وای خوندم ریش کنه. منظورت ریزش بود . خخخخ ببخشید

بازو هام لاغره ترجیح میدم آستین بخوره ، مدلی سراغ دارین که بشه هم دکلته هم آستین بخوره؟

عزیزم دکلته لباس بدون آستین و رکاب

بهت میاد ولی بازو چاق میخوای چیکار آخه😁

بنظر من همین خوبه حالا هر طور راحتی گلی😘