سلام من دوره تخمک ریزی رو ک محاسبه کردم متوجه شدم ۱۸ تیر بوده و رابطه در روز ۱ مرداد صورت گرفته و بلافاصله پس از شستن واژن دو عدد قرص لوونورژسترل ۱.۵ مصرف کردم احتمال حاملگی در من چقدره؟؟؟
عزیزم،معمولا اسپرم با توجه به محیط و دمای رحم تا یک هفته میتونه توی بدن زنده بمونه البته توی نت نوشته سه تا پنج روز، ولی من تجربه کردم تا یک هفته زنده میمونه، تخمک هم بین 24تا 48ساعت حداکثر زنده میمونه، حالا خودتون محاسبه کنید
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
از وقتی اومدی تو دل مامان زندگیشو رنگی رنگی کردی...ان شاالله که به سلامت به بغلم برسی.هیچکاری مهمتر از دوس داشتن تو 😍ندارم.ان شاالله هرکس که منتظره بزودیه زود دامنش سبز بشه🙏🙏
عزیزم،معمولا اسپرم با توجه به محیط و دمای رحم تا یک هفته میتونه توی بدن زنده بمونه البته توی نت نوشت ...
عزیزم مطمئنی یه هفته؟ وای من رابطه بدون جلوگیری داشتم یه هفته دیگه هم تخمک گذاریمه. خیالم راحت بود که تا اون موقع اسپرم از بین میره. حالا چیکار کنم. قرص نمیخوام بخورم چون هورمونامو بهم میریزه
عزیزم مطمئنی یه هفته؟ وای من رابطه بدون جلوگیری داشتم یه هفته دیگه هم تخمک گذاریمه. خیالم راحت بود ک ...
اره عزیزم مطمئنم ،چون خودم همینجوری گول خوردم و باردار شدم، چون توی نت خونده بودم 3تا5 روز زنده میمونه، من روز 6 پریودی رابطه داشتم و باردار شدم، دکتر گفت محیط رحم ات مساعد بوده یکهفته زنده مونده