بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام اینو نمیدونم.ولی نظر شخص من اینه ک با کسی درد دل کنم ک خودش معنی دردو بفهمه.شاید دلیل چیزی ک شما میگید اینه .چون برا ی مرفه بی درد هرچیم درد دل کنی حستو نمیفهمه تا بخواد دلداریت بده
دقیقا و معمولا برای همینه میگن کسانی که فال میگیرن زندگی خوبی ندارن چون هر کسی با کلی انرژی منفی و سوالو نگرانی میره سراغشون و بنظرم از هر دو طرف تبادل ارتعاش منفی هست، ولی در مورد روانشناسها و روانپزشکها معمولا مصداق نداره
دیگر هیچکس به فتح نیاندیشید،، دیگر هیچکس به هیچ چیز نیاندیشد،، چه روزگار تلخ و سیاهی،، خورشید مرده بود
همینجا تاپیک میزنن کلی ناله وزاری که حالم خوش نیستو این حرفا بعد که راهکار میدی میگن خودم بلدم مشورت نخواستم دلم میخواست درد ودل کنم.خب این آدما بارمنفی زیادی همراهشون دارن که فقط انتقالش میدن
به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉 ابن سینا
انرژی منفیشو نمیدونم ولی من خودم یکی از اون آدما هستم که هر کی بهش میرسه درد دل میکنه ولی به نظرم گوش دادن به این درد دلا باعث شده از هرکسی چیزی یاد بگیرم والان به نظرم واقعا خوشبخت هستم به هر حال وقتی اشتباهات دیگران رو ببینی ازشون درس میگیری چه خود دردل کننده اشتباه کرده باشه چه کسی در موردش ظلمی کرده باشه هر دوش باعث میشه رفتارت رو با دیگران طوری تنظیم کنی که به روزگار اون آدم دچار نشی