2777
2789
عنوان

درددل کردن ممنوع

682 بازدید | 29 پست

سلام 

من خیلی به رفتارای ادما و نتیجه اون رفتارا تو زندگیشون توجه میکنم

کسایی که مدام سنگ صبور اطرافیان هستن و هر کس برای درددل ونالیدن از زندگی میاد سراغشون معمولا زندگی روبراهی ندارن 

نظر شما چیه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام اینو نمیدونم.ولی نظر شخص من اینه ک با کسی درد دل کنم ک خودش معنی دردو بفهمه.شاید دلیل چیزی ک شما میگید اینه .چون برا ی مرفه بی درد هرچیم درد دل کنی حستو نمیفهمه تا بخواد دلداریت بده

اگر بخواد مشورت کنه یا کمک لازم داشته باشه گوش میدم ولی اگر قصدش تخلیه روانی خودش ونق زدن از گرونی وبیخیالی شوهرش یا این چیزا باشه نه گوش نمیدم

به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉                    ابن سینا       

دقیقا و معمولا برای همینه میگن کسانی که فال میگیرن زندگی خوبی  ندارن چون هر کسی با کلی انرژی منفی و سوالو نگرانی میره سراغشون و بنظرم از هر دو طرف تبادل ارتعاش منفی هست، ولی در مورد روانشناسها و روانپزشکها معمولا  مصداق نداره

دیگر هیچکس به فتح نیاندیشید،، دیگر هیچکس به هیچ چیز نیاندیشد،، چه روزگار تلخ و سیاهی،، خورشید مرده بود

من خودم معمولا اکثر مهمونی ها و جلسه ها که شرکت میکنم تا جایی که ازم سوالی نپرسن سکوت میکنم .اصلا وارد گفت وگو های بین زنای فامیل نمیشم 

حتی بعضی ها به هم میگن گوشه گیر خخخخخخح

همینجا تاپیک میزنن کلی ناله وزاری که حالم خوش نیستو این حرفا بعد که راهکار میدی میگن خودم بلدم مشورت نخواستم دلم میخواست درد ودل کنم.خب این آدما بارمنفی زیادی همراهشون دارن که فقط انتقالش میدن

به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉                    ابن سینا       

انرژی منفیشو نمیدونم ولی من خودم یکی از اون آدما هستم که هر کی بهش میرسه درد دل میکنه ولی به نظرم گوش دادن به این درد دلا باعث شده از هرکسی چیزی یاد بگیرم والان به نظرم واقعا خوشبخت هستم به هر حال وقتی اشتباهات دیگران رو ببینی ازشون درس میگیری چه خود دردل کننده اشتباه کرده باشه چه کسی در موردش ظلمی کرده باشه هر دوش باعث میشه رفتارت رو با دیگران طوری تنظیم کنی که به روزگار اون آدم دچار نشی

اگر بخواد مشورت کنه یا کمک لازم داشته باشه گوش میدم ولی اگر قصدش تخلیه روانی خودش ونق زدن از گرونی و ...

مرحبا بر تو

منم همینطور

من چند سال از زندگیم حروم نق زدن آدمایی شد که خودشون خوش بودن ولی بدبختی هاشون واسه من.

منم از بس حرفای ناراحت کننده ی اونا رو میشنیدم که بی رمق و غمگین شده بودم.

یه روز همشون رو گذاشتم کنار و نخواستم سنگ صبور باشم. از اون روز به بعد زندگیم ۱۸۰ درجه تغییر کرد. 

و خوشحالم که دیگه به اصطلاح سنگ صبور نیستم.

رژيم كالري شماري براي وزن ٦٠ کیلوگرم. تیکر رژیمه.
انرژی منفیشو نمیدونم ولی من خودم یکی از اون آدما هستم که هر کی بهش میرسه درد دل میکنه ولی به نظرم گو ...

خوبه پس زیاد نبوده

زیاد از حد باشه به خودت هم آسیب می زنه

خبر بدی می شنویم تا چند روز ناراحت می شیم

چه طور ناراحتی دیگران روح و روانت رو به هم نمی ریزه.

ضمن اینکه هر تجربه ای به درد شما نمی خوره.

البته شما مشخصه حدش رو میدونی که رضایت داری.

رژيم كالري شماري براي وزن ٦٠ کیلوگرم. تیکر رژیمه.