2777
2789
عنوان

افسردگی شدید .....

205 بازدید | 12 پست

سلام دوستان .من افسردگی شدید دارم ... علتش میتونه شرایط زندگیم و تنهایی باشه ... به دکتر روانشناس یا روانپزشک خوب در غرب تهران نیاز دارم ...فکر و خیال داره میخوره مغزم رو 

برای براورده شدن حاجتم و سر و سامان گرفتم زندگیم صلوات بفرستید ..ممنون

روانپزشک برو اول 

سراغ ندارم 

ولی حتتتما برو ووو

و دارو هاش رو تا اخر ادامه بده 

ن اینکه دو هفته بخوری بعد دیدی فقط خوابت میاد قطع کنی 

نه 

دکتر خوب و درمان تا انتها 

موفق باشی 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بجای قرص های افسردگی کافیه از داروهای گیاهی استفاده کنی... فوق العاده است مشاوره و مزاج شناسی رایگا ...

فکر نکنم داروهای گیاهی زیاد روم اثر بزاره حالم زیاد خوب نیست

خب اره هم تنهاایی و هم شرایطه زندگی ی وقتایی ادمو داغون میکنه ،،،ی چیزه دیگه چی فکرتو مشغول کرده مگه ...

اره همسرم کارش ماموریتیه فقط ۱هفته در ماه میبینمش .... درس خوندم و دنبال کارم ولی کار پیدا نمیکنم... چند سال ازدواج کردم بچه دار نمیشم ... از طرفی چاق شدم ....جدیدا هم همش با همسرم دعوا میکنم ...  هی گریه میکنم ....راستش دیگه بریدم 

اره همسرم کارش ماموریتیه فقط ۱هفته در ماه میبینمش .... درس خوندم و دنبال کارم ولی کار پیدا نمیکنم... ...

عزیزم حتما اول به مشاور یا روانشناس مراجعه کن اگه لازم باشه خودشون بهت میگن بری پیش روانپزشک برای دارودرمانی... سمت غرب من مرکز مشاوره بامداد رو میشناسم تو بلوار فرحزادی بلوار دادمان

دختر بهاری من تو آخرین روز اردیبهشت 97 به دنیا اومد خدایاااا شکرت ..‌. همیشه دعا میکنم خدا این لذت رو نصیب همه منتظرها کنه😊

عزیزم تو به چیا فکر میکنی،منم نزدیک دوماهه همش فکرای منفی میاد تو ذهنم دیوونه میشم

شخصیت منو با برخوردم اشتباه نکن شخصیت من چیزیه که من هستم اما،برخورد من بستگی،داره به این که تو چی باشی
اره همسرم کارش ماموریتیه فقط ۱هفته در ماه میبینمش .... درس خوندم و دنبال کارم ولی کار پیدا نمیکنم... ...

ببین عزیزم اول از من میشنوی برو باشگاه و ورزش کن ،،ک هم وزنت کم بشه هم کمتر تنها باشی ،،ب چیزایی ک علاقه داری خودتو مشغوول کن 

البته اینکه شوهرت نیس اینم ب افسردگیت بیشتر دامن زده ،،ولی چ میشه کرد ،،تو باشگاه با دوستات رفتو امد کن با خانوادت همینطور ،،،فعالیتتو بیظتر کن انشالله ک کارم پیدا میکنی ک از تنهایی بیرون بیاییو مشغول باشی  و طبیعیه ک افسردگی بگیری کسی دورت نیس بخصوص شوووهرت کنارت نیس

ببین عزیزم اول از من میشنوی برو باشگاه و ورزش کن ،،ک هم وزنت کم بشه هم کمتر تنها باشی ،،ب چیزایی ک ع ...

ممنون از راهنمایی و هم‌دردیت 😙