2777
2789

بچه ها من شاغلم و خیلی خرجام رو خودم دادم تو نامزدی، ولی واقعیت نمیخوامم همسرم بدعادت شه. انصافا وقتی کنارمه و داره نمیذاره دست تو جیبم کنم ولی وقتی نیس خودم خرج میکنم نمیدونم چطوری شروع کنم ازش پول بخوام. مثلا قراره برم لایت موهام چجوری بگم پول بده، درسته خودم دارم ولی میخوام یاد بگیره 

همین خجالته که باعث میشه مردا پررو بشن فکر کنن چه خبره

ما هم عقب بمونیم 😐

دخترک خنده کنان گفت که چیست...راز این حلقه زر...راز این حلقه که انگشت مرا... اینچنین تنگ گرفته است به بر...راز این حلقه که در چهره او...اینهمه تابش و رخشندگی است...مرد حیران شد و گفت... حلقه خوشبختی است حلقه زندگی است...همه گفتند:مبارک باشد...دخترک گفت:دریغا که مرا...باز در معنی آن شک باشد... سالها رفت و شبی...زنی افسرده نظر کرد برآن حلقه زر...دید در نقش فروزنده او... روزهایی که به امید وفای شوهر...به هدر رفته هدر....زن..... پریشان شد و نالید که وای...وای این حلقه که در چهره او...باز هم تابش و رخشندگی است... حلقه بردگی و بندگی است...فروغ فرخزاد.....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بگو عزیزم زنگ زدم و وقت گرفتم ک برم خوشگلاسیون،،، لطفا فلان قدربزن کارتم 😊

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

ممكنه پول بريزي به كارتم ،؟ميخوام برم موهامو رنگ كنم

البته من اعتقادي به اين قضيه ندارم فقط وقتي حقوقم تموم ميشه ميگم برام كارت به كارت كنه به همون نسبت هم من با حقوقم خرج خونه ميكنم

استثنا هم هست بعضي مردا ذاتا تن پرور و نامرد هستن 

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️

بسیار راحته دلبندم 

اول اینک شیک و مجلسی برو آرایشگاه 

بعد بگو 

اووواااااااا من چطور شده کارتمو نیاوردم ک 

پ دیگ دور بزن بریم کارتم باهام نی

اونم میگ خانووووووم این چ حرفیه بفرما کارت😊😊😊

ب همین سادگی 

ب همین خوشمزگی

ho

منم بدم میاد از ب زبون اومدن خیلی برام سنگین همون اول گفتم لطفا ماهانه بریز مبلغ تعیین کردم سالانم زبادش میکنم  الان ۴سال مزدوجم ولی شاغل نیستم

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.