2777
2789
عنوان

اگه شما بودید

127 بازدید | 12 پست

شما با فردی از  شهر دیگه ازدواج میکنین؟

با فاصله ی خییییلی دور 

مثلا ۱۰۰۰ کیلومتر 

ازدواجی ک علاقه قبلش وجود داشته باشه

میشه خانومایی ک ازدواج راه دور داشتن از تجربیاتشون بگن 

چ سختی هایی داره 

چ کارایی میشه کرد ک این سختی ها کم شه

لطفا هر چی ک فکر میکند میتونه راهنماییم کنه مثال بزنید از تجربیات خودتون یا اطرافیان

مرسی از وقتی ک میزارید

تعداد رای : 16
نظرسنجی
نهههه اصلاااا
5
31%
اره چرا ک نه چ فرقی میکنه شهر خودت یا ی شهر دیگه
1
6%
ترجیحا نه ولی اگه طرف خیلی خوب باشه و دوسش داشته باشم اره
10
62%
من نمیدونم برم یا بمونم کاری بکن 

زندایی من ترک تبریز هست داییم شمال ازدواج کردن خوشبختم هستن خداروشکر..قبلش هم بهم علاقه داشتن ولی خب سختی های خودش هم داره یعنی هر زندگی مشکلات خاص خودش رو داره ولی تفاوت فرهنگ ها و زبان و..شاید کمی اذیتت کنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زندایی من ترک تبریز هست داییم شمال ازدواج کردن خوشبختم هستن خداروشکر..قبلش هم بهم علاقه داشتن ولی خب ...

دقیقا تفاوت فرهنگی 

بیچاره میکنه ادمو 

و اینکه دوری از خانواده چند وقت ی بار بشه ببینیشون و ....

تصمیم برای ازدواج در حالت عادی هم خیییلی سخته راه دور واقعا ۲ برابرش سخته

عزیزم کلا ارتباط راه دور دردسر و اذیت و رنجش زیاده منم نامزدم خیلی با هم فاصله نداریم ولی خیلی دارم اذیت میشم موندم بعد ازدواجم چطوری میخوام کنار بیام با دوری از مامانم .

تو زندگی مجبور نیستی به هیچکسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت ،اینو هیچوقت یادت نره😇
من ازدواج کردم از تفاوت فرهنگی و رسم و رسوم و اداب و زبان و...خیلی ضربه خوردم به هیچکس پیشنهاد نمیک ...

دقیقا متوجه ام چی میگی تفاوت فرهنگی واقعا مشکل افرینه

اگه دوس دارین بگید خودتون از کدون شهرین همسرتون از کجا

عزیزم کلا ارتباط راه دور دردسر و اذیت و رنجش زیاده منم نامزدم خیلی با هم فاصله نداریم ولی خیلی دارم ...

اخه من خودم همون شهر دانشجو ام یعنی ی جورایی ب دوری عادت کردم هرچند ک الان خیلی زود ب زود میرم خونه سر میزنم و قطعا بعدا خیلی کم تر میشه و مشکله 

اگه اینو نادیده بگیریم چی ؟ بازم خییییلی سخته؟

دقیقا متوجه ام چی میگی تفاوت فرهنگی واقعا مشکل افرینه اگه دوس دارین بگید خودتون از کدون شهرین همسرت ...

من حتی سر قنداق کردن دخترمم باهم بحث میکردیم حتی سر گهواره‌‌...

الانم موندم چه زبانی باید بهش یاد بدم..

فارسی 

کوردی شوهرم

کوردی خودم..

ایلام ۹۸《هر بژی چوار پارچه کورد》
اخه من خودم همون شهر دانشجو ام یعنی ی جورایی ب دوری عادت کردم هرچند ک الان خیلی زود ب زود میرم خونه ...

نه عزیزم اکه دوس داری شوهرتو خیلی سخت نیست اما یه مدت بعد ازدواجت ممکنه احساس تنهایی کنی که حتما باید ستو گرم کنی کلا بهونه گیر میشی دوری بدیش اینه عزیزم

تو زندگی مجبور نیستی به هیچکسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت ،اینو هیچوقت یادت نره😇
من حتی سر قنداق کردن دخترمم باهم بحث میکردیم حتی سر گهواره‌‌... الانم موندم چه زبانی باید بهش یاد ب ...

معلومه ک فارسی چون رزبون رسمی کشوره

بعد هم انگلیسی رو از ۴ سالگی باهاش کار کن و برنانه کودک های انگلیسی بزار ببینه ک بعدا خیلی ب دردش میخوره همین انگلیسی بلد بودن

معلومه ک فارسی چون رزبون رسمی کشوره بعد هم انگلیسی رو از ۴ سالگی باهاش کار کن و برنانه کودک های انگ ...

من خودمم کوردم اما گویشم فرق میکنه با همسرم

به خاطر همین مجبورم فارسی حرف بزنم

وقتی با دخترمم فارسی حرف میزنم اونا شاکی میشن میگن باید کوردی یاد بدی

من خودمم هنوز زبونشونو یاد نگرفتم بعد ۳ سال 

حالا به دخترم یاد بدم

ایلام ۹۸《هر بژی چوار پارچه کورد》
من خودمم کوردم اما گویشم فرق میکنه با همسرم به خاطر همین مجبورم فارسی حرف بزنم وقتی با دخترمم فارس ...

خانواده همسر رو بیخیال ب اونا ک نباید جواب داد

با همسرت منطقی حرف بزن ک بهتره دخترتون اول فازسی یاد بگیره بعدا بزرگتر ک شد کوردی هم یاد میگیره