2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی قلیون میکشه

780 بازدید | 15 پست

سلام خانوما،چیکار کنم شوهرم خیلی قلیون میکشه،مادر شوهرم و خواهر شوهرامم میگن کاری کن ترک کنه،خودشون قبل ازدواجمون هر چی گفتن کم نکرده

حالا همش به من میگن یه کاری کن...

من چیکار کنم بنظرتون ؟؟؟؟تا حالا با زبون خوش کارساز نبوده

شوهر منم دقیقا همینطوره وحشتناک قلیون میکشه خانوادشم انتظار دارن من کاری کنم ترک کنه ولی هر کاری کردم فایده نداشته واقعا دیگه خسته شدم

تیکر تولد یک سالگی گل پسرم  

تا خودش نخواد نمیتونه بیخیالش شه

توهم سعیتو کردی ..

بنظرم بیخیالی طی کن ..

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باز به مادرشوهرت. من به مادرشوهر میگفتم باهاش حرف بزنید کمش کنه از اون روز خودش تازه تو خونه هم براش قلیون میذاشت  

یعنی واسه لجبازی با من تا پای جون و سلامتیه بچش هم واستاده

باز به مادرشوهرت. من به مادرشوهر میگفتم باهاش حرف بزنید کمش کنه از اون روز خودش تازه تو خونه هم براش ...

وای چه آدمی!!!

مادر شوهرم خدایی خوبه همش میگه کاری کن ترک کنه،میگ زبون خوش کارساز نیست تند برخورد کن باهاش...میگ تا کی اخه

من کل دوران عقد و اوایل ازدواج خودمو کشتم قلیون و ترک کنه نکرد،اما وقتی باردار شدم به خاطر بچه گذاشت کنار،رفت سراغ ورزش که دیگه سمت قلیون نره

الان به ورزش اعتیاد پیدا کرده،از خستگی بمیره هم میره باشگاه

من از قلیون بدم میاد ..بوش میمونه لعنتی 

خداروشکر شوهرم از روزی ک منو دیده دیگه دهن نزده تا الان ک ۴ ساله ..چون همه میدونستن من چقدر تو این چیزا گیرم ..خودش حساب کار دستش امده

۴ ساله لب نزده

من کل دوران عقد و اوایل ازدواج خودمو کشتم قلیون و ترک کنه نکرد،اما وقتی باردار شدم به خاطر بچه گذاشت ...

شوهر منم میگ بچه خواستیم بیاریم شاید ترک کردم،میگ کو تا اون موقع

شوهر منم میگ بچه خواستیم بیاریم شاید ترک کردم،میگ کو تا اون موقع

انشالله ترک میکنه،غصه نخور

شوهر من که صبح تا شب سرکاره،8 تا 11 هم یه روز در میون باشگاه،واسه مسابقات که شده هرروزم میره تمرین

گاهی اوقات بهش میگم قلیون میکشیدی باز پیش خودم بودی نه به الان که نمیبینمت.