الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
زنجبیل هم خوبه با چایی در طول روز بخور قند و حذف کن تو غذات فلفل قرمز بریز چربی سوزه خودت فلفل بگیر خشک کن اسیاب کن ما بیرون اصلا فلفل نیست من درست میکنم واقعا فرق داره
بین هر وعده غذا یه دونه بخور از سه تا در طول روز بیشتر نشه خود داروخانه واست توضیح میده من بین ناهار و شام میخوردم اگه ناهار نمیخوردم یا سالاد میخوردم هم که دیگه هیچی فقط موقع شام میخوردم
عزیزم منم یه مدت تپل شده بودم...البته برا خیلی وخ پیشه...غذام زیاد بود...ولی من به حای اینکه با رژیم باعث بهم ریختن اعصابم بشم سعی کردم حجم معدمو کم کنم...اولا هله هوله رو یه مدت رها کن..بد یه مدت دیگه بهش گرایشی نداری...امروز ببین تو بشقابت چقد غذا میکشی..چقد باید بخوری تا فول فول بشی...مثلا من سه تاکفگیر غذا میخوردم...از امروز همون مقدارو نه کمتر نه بیشتر بخور...بعد یه هفته یه قاشق از غذات کم کن و تا هف روز باز همون مدلی ادامه بده..خلاصه هر هفته یه قاشق یه قاشق کم کن تا به اون مقدار ایده آلت برسی...اینجوری بدون اینکع بهت فشار بیاد معدت کوچیک میشه و دیگه نمیتونی بیشتر از یه مقداری غذا بخوری
واسه خودت هویج بخر بشور و پوست کن بزار تو یخچال دیرتر هم خراب میشه کرفس هم بگیر ساقه های خوبش و بشور بزار تو یخچال دم دستت باشه مرتب بخور هم سیر میشی هم خودش چربی سوزه