2777
2789
عنوان

کیا مثل منن؟

256 بازدید | 47 پست

من هی میخوام رژیم بگیرم هی نمیشه،تازه چاقترم شدم انگار از موقع تصمیم به رژیم،بیشترم میخورم چیکار کنم؟آخه چراااااااااااااا نمیتونم مثل آدم رژیم بگیرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من يه مدت شام ساعت ٦ ميخوردم خيلى لاغر شدم  بعدش سعى كن خيلى چيزى نخورى

من یکم شکمو شدم غذایی رو که دوست دارم زیاد میخورم ،چون چایی هم میخورم معمولغ باهاش هله هوله میخورم

من تو سن ۱۹ سالگی تصمیم گرفتم رژیم بگیرم 

وخیلی اراده ام قوی بود

و ۲۰ کیلو طبیعی وزن کم کردم

همراه با ورزش

و تا الان که ۲۳ سالمه دیگه رژیم نگرفتم ( چون نیازی نبود و معده ام کوچیک شده و کلا خوراک خیلی معتدل شده )ولی فقط رعایت میکنم و اصلا چاق نشدم جز دو سه کیلو و الانم باردار شدم 

ایشالله بعد بارداری وزنمو دوباره به وزن ایده آل میرسونم 

پسر نازنینم ، همین که تو را دارم ،بهترین هدیه ی دنیا را دارم ، دیگر بین ستاره ها به دنبال درخشان ترین ستاره نیستم ، در میان گلها به دنبال زیباترین گل نیستم ، تو کهکشانی هستی از پر نور ترین ستاره ها ،ممنونم که به دنیا من آمدی و زندگی را برایم زیباتر از همیشه کردی💖💖💖💖