2777
2789
عنوان

اهههه خسته شدم دیگه الان از حموم اومدم

| مشاهده متن کامل بحث + 812 بازدید | 63 پست
حالا جوش دستت چه ربطی به این داشت که الان از حموم امدی؟؟!! عنوانت بی ربط بودااابودااا نگی نگفتم😝

گفتم که واسه اینکه همش تو اینه دستمو میبینم هی میرم حموم روشون سفیداب میکشم که خوب شن برن لعنتیا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حجامت کن ... از هر چی جوشِ راحت میشی من چند روز پیش حجامت کردم اولین بارم بود روز بعد جوشام خشک شد

درد داره؟

پشتمو باید حجامت کنم؟

خب اینم حتما نوبت میگیرم و امتحان میکنم

درد داره؟ پشتمو باید حجامت کنم؟ خب اینم حتما نوبت میگیرم و امتحان میکنم

ن اصلا درد نداره

اره حجامت عام میشه وسط شونه هات

فقط ی حجامت کار خوب پیدا کن 

اداب حجامت هم توی گوگل سرچ کن ب دردت میخوره عزیزم

خدایا شکرت ... ❤🌹

سعی کن همییییییشه بعد از اصلاح موهای بدنت ،پوستتو مرطوب کنی من خودم همیشه بعد از حموم وازلین میزنم ب دستو پاهام...روغن مورچه یا روغن رازیانه یا روغن بچه هم خیلی خوبه...دو تا مورد اول واسه کم شدن موهای زائد هم خوبه البته اصل باشه 

خدایا شکرت ... ❤🌹
سعی کن همییییییشه بعد از اصلاح موهای بدنت ،پوستتو مرطوب کنی من خودم همیشه بعد از حموم وازلین میزنم ب ...

منم لوسیون میزنم بعد حموم همیشه  ولی هی دیدم تاثیر نداشت رو جوشام شایدم بدتر کرد بازومو دیگه مرطوب نمیکنم

میدونم چقد تو اعصابت رفته...منم دقیقا دست میزدم پرجوش بود گریه میکردم😁ولی خوووب میشه نگران مباش

امیدوارم واقعا رو اعصابه 

میگم  لباس پوشیده بپوشم نبینمشون

ولی با این گرما واقعا دووم نمیارم 

حلقه ای میپوشم هی میبینمشون هی خانوادمم میگن نکن جوشاتو  

حتی اگه جوش زده بود بعد ژیلت اگه محل نمیدادی و دست نمیزدی خودشون میرفتن دیگه ام جوش نمیزدی.تجربمه

اره میدونم ولی سخته محل ندادن همش جلو چشممه 

و عادت دارم استرس که میگیرم یا فکر دارم میکنم دستم میره رو بازوهام میکنم 

هی میخوام کاری کنم زودتر خوب شن 

من هروقت بازوهامو بزنم جوش میزنه اما چند بار بعد شیو کردن تا از حمام میام سرکه سیب میزنم دیگه نمیزنه

واقعا؟  سرکه سیب ندارم ولی بعدا میزنم 

الان تو فکر درمان همینا هستم 

فعلا اصلاح نکردم دستمو 

هرچند نوی زیادی هم نداره  کلا واسه یه مراسمی چیزی ژیلت میزنم که اینجوری شد 

اتفاقا منم خاستم همین محلولو بگم ک معجزه میکنه.بعد اصلاح بزن رو پویت اتفاقا جوشارم سریع خشک میکنه من ...

محلول کلیندامایسین عزیزم؟

روی تو جواب داده؟

جوشات خوب شدن؟

کرم خوبیه عزیزم درصد مرطوب کنندگیه بالایی داره و باعث میشه بازوت مرطوب باشه در نتیجه جوش نزنه قیمتش ...

من تا الان فک  میکردم واسه چربی پوست هس که حوش میزنم 

از حموم میومدم لوسیون میزدم گفتم مرطوب بشه  شاید خوب نباشه و جوشو بیشتر کنه 

پودر بهداشتی اسمش مطرحه

اهان

من تا الان تیزبر بیشتر دیدم 

مرسی عزیزم