2777
2789

بچه ها خانواده ی شوهر من بااینکه وضع مالیشون خیلی خوبه ولی یک ریال برای عروسی و خونه ندادن 

حتی سر عروسی مون کادو هم ندادن ! 

فقط از بعد عروسی یادشون افتاد پسر دارن و چپ و راست هی زنگ میزدن و میومدن خونمون 

کلا هم همین یه دونه بچه رو دارن 

یه بار هم شوهرم به پدرشوهرم برای خرید یه وسیله ای گفت بهم پول بده پدرشوهرم گفت اموال من برای مادرته بعد اگر مادرت هم مرد میشه برای تو و فعلا بهت چیزی نمیدیم 

بعد دیشب دخترعمه ام داشت حرف میزد گفت پدرشوهرش یه واحد از ساختمونشو زده به نام شوهر دختر عمه ام 

بچه ها پدرشوهرام شما هم مثله پدرشوهر من انقد بیچاره پولشه؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه کمک نکردن 

خودمون هم نخواستیم

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
خونواده شوهر منم خرج عروسی و هیچی ندادن تازه کادوشونم شوهرم خرید داد دستشون بدن بهم جلو فامیل من ابر ...

برای منم همینطور بوده و هست

تازه بعد 120 سال هم که برن به رحمت خدا جز بدهکاریهاشون هیچ چیز دیگه ای به ما نمیرسه

چون مستاجر هستن

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

ما موقعی که سالن میدیدم برای عروسی پدرشوهرم اینا حتی نمیومدن باهامون ببینن نظر بدن که نکنه یه ریالشو اونا بدن !

بعد هر چی میوه و شیرینی و بستنی و غذا اضافه اومد بردن خونه ی خودشون ما فردای عروسی رفتیم خونشون میوه بگیریم مادرشوهرم تو یه پلاستیک سه تا خیار گذشا دو تا زردآلو و دو تا بستنی در حالیکه جعبه های میوه رو برده بودن گذاشته بودن طبقه بالاشون و یه طبقه ی فریزرشون هم بستنی بود 

من همیشه میگم اگه ریال ازون پول سهم من بوده حرومشون باشه که خوردن 

تازه چپ و راست هم بعد عروسی زنگ میزدن و مزاحم میشدن یه روز خوش برامون نمیذاشتن 

بعضیا واقعا شانس دارن 

برای منم همینطور بوده و هست تازه بعد 120 سال هم که برن به رحمت خدا جز بدهکاریهاشون هیچ چیز دیگه ای ...

نه اینا مستاجر نیستن اما شوهرم ماشین خرید تو مجردیش واسه باباش زدن به نام خواهرشوهرم الانم همه دارایی پیش پیش مال اونه انگار شوهر من بچه اندره فقط وقته کار یادشون ازین میاد پدرشوهرم فوت کرده الانم طلبکارانه دارن پول جهاز میگیرن ازمون