دیروز که گچ بینیم رو بازکردن دکتر گف باید ماساژ بدی چون بیش از حد ورم داره اصلن انگار که دماغم از حالت استخوانی ب گوشتی تبدیل شده میترسم درس ماساژ ندم. بینیم بدتر شه
واسه ورم بینی چیکار کنم که کم بشه؟
امروز دقیقا یک هفته عمل کردم ولی خیلی زشت شدم بنظرم خیلی نوکش بالاس
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
حتما روزی دوتا نیم ساعت پیاده روی کن تو هوای آزاد ورمش میخوابع.....خودتم ببینمدل بینیت چجوری...انگشتتو بذار زیر بینیت بکش ب سمت نوکش چندبار تکرار کن...مدلی ک میخوای بینیتو بگیری مثلا اونجوری بگیر یواش بعد دستتو بیار ب سمت نوک بینیت.....انگشتتو از نوک بینیت بکش ب سمت بالا روی بینیت یعنی....
سلام اولش هس و ورمش طبیعیه ولی معمولا بینی استخوانی نباید ورم داشته باشه بعدهم باید یه سری چیزا رو رعایت کنی مث اینکه فعالیت زیاد نداشته باشی گریه وخنده واست بده واسترس وغذاهای سفت ودخانیات ورابطه جنسی اینا ورمشو بیشتر میکنه وضرر هم داره حتما دوتا بالشت بزار شبا مواظب باش یه ور نخوابی طرز چسب زدنت هم خیلی مهمه ودر مورد ماساژ مواظب باش چون خیلی رو فرمش تاثیر داره تعجبم دکترت گفته خودت ماساژ بده
صبر باید بکنی تا چند ماه اول اصلا اونی که میبینی نیست نوکش میاد پایین و ورمش میخوابه برای بهبود سریع تر با آب قلم سوپ درست کن بخور هر روزم آناناس و آناناس بخور
چقدر دکترت بی فکر هس خودش باید ماساژو برات انجام بده تو تجربه نداری و الان چون اولش ممکنه اشتباه انجام بدی و فرم بینیت بد بشه بزار طبیعی ورمش بخوابه بهتره