یکی بهم مشاوره بده، من شوهرمو خیلی دوست دارم، زندگی دوست دارم، ولی نمیتونم با تنبلی های شوهرم، کنار بیام خیلی آستانه صبرم بالاست ولی دیگه صبرم تمام شده دیگه نمیکشم، تو همه کار میکنم پخت و پز آشپزی، خونه داری شوهر داری، بچه داری، وقتی ازش یه کار میخوام که برام انجام بده که مثلا دستم بند باشه. یا با بچه درگیر باشم، انجام نمیده من بشدت از دستش کفری میشم. ولی بازم انجام نمیده، چرا من همه کارای اونو انجام بدم بعد من یه درخواست کوچیک ازش میکنم انجام نمیده.تازگیا اسباب کشی داشتم، بشدت کمر درد گرفتم که رفتم دکتر گفت دیسک کمر گرفتم. الان خیلی کمر دردم ولی اصلا ملاحظه نمیکنه، خستم.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
قهرنکن روحرفت پافشاری کن بعدم ازکمکای کوچیک شروع کن مثلاوقتی عادت ماهانه ای غذاروبزارظرفای شام اماده ...
انجام نمیده خیلی از این کارا کردم. بچه ام دوساله به اون میگه برو به مامان کمک کن، اگه وسط سفره شام یهو بچه کار خرابی یا چیزی داره میرم انجام میده. حتی اگه یک ساعت هم طول بکشه سفره وظرفا رو جمع نمیکنه. دیشب داشتم از کمر دارم میمردم میگه لباسم اتو کن حتی با این کمر درد نمیتونم بشینم، ولی باید همه کارا رو انجام بدم. هر هفته هم خونه مامانش میریم اونجام یه کوزت به تمام معنا هستم بشور بساب، خستتتتتتتتم