2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ازدواجم سنتی بود خیلی راضیم

نسخه ای نمیشه پیچید واسه همه

هروقت دلتون شکست واسه شفای بچه های بیمار دعا کنین لطفا. تنها افتخار زندگی من اینه که هرچی فک میکنم تاحالا واسه ناراحت کردن و شکستن دل کسی نقشه نکشیدم!
من سنتی بودم وعاشقانه همو میپرستیم و راضیم ولی خوشبختی ربطی به سنتی یابادوستی ازدواج کردن نداره تو ه ...

غریبیه اید? منم سنتی بوده ولی همش میگم تو دوستی عشق بیشترو شناخت رمانتیک تره

ماله ما دوستی بود و تنها چیزی که تا امروز زندگیمونو نگه داشته همون عشقی بود که بینمون از روز اول تا الان وجود داشته وگرنه اینقدر مشکلاتمون زیاااااد بود که دوام نمیاوردیم بدون عشق و علاقه

غریبیه اید? منم سنتی بوده ولی همش میگم تو دوستی عشق بیشترو شناخت رمانتیک تره

تاحدودی پدرم پدرشونو میشناخت . نه رمانتیک بودن و عاشقانه تو هردوازدواج میتونه وجود داشته باشه هم سنتی هم دوستی  

چه شب هامنوآسمان تادم صبح سرودیم نم نم: تورادوست دارم
چه خصوصیاتی دارن که میگید بهترین? 

اخه من اخلاقم خاصه   کاره هر کسی نیس کنار اومدن با من😄 لوسم و حساس و زودرنج و قهرو ونق نقو و کمال طلب و ..‌.

همسرم بسیار صبور و مهربون و عاقل و فعاله...فقط زیاد احساساتی و رومانتیک نیس اما شدیدا مهرورزه...ینی لوس بازی بلد نیس اما برام جونشم میده (دور از جونش)

سعدیا گفتی که مهر ش میرود از دل ولی...مهر رفت و ماه آبان نیز آرامم نکرد

ازدواج. ما ترکیبی از سنتی و عاشقانه بوده 

همسرم عاشق من بوده 

اما از طرف من کاملا سنتی بوده 

فکر می کردم از طرف همسرم. هم سنتی بوده اما بعد ها فهمیدم خودش مادرش رو فرستاده خواستگاری 

توکل بر خدایت کن‌‌؛؛  کفایت میکند حتما 

من ازدواجم سنتی بود از همسرم و زندگیم فوق العاده راضیم از خانواده همسرم اصلا راضی نسیتم که اونم به ازدواج سنتی یا غیر سنتی ربطی نداره خود همسرمم از خانوادش راضی نیست و بیشتر هم خودش باهاشون مشکل داره 

چه غصه باشه چه شادی 0000 این نیز بگذرد