2777
2789
عنوان

قوز بالای قوز منم!

665 بازدید | 53 پست

سلام دیروز فهمیدم حامله هستم این در شرایطیه که خونمونو فروختیم و هیچی نتونستیم بخریم تا 20 روز دیگه باید تخلیه کنیم کرایه خونه بالای 700 تومن اینهمه گرونی تازه اگه تحریما شروع بشه شرکتی که شوهرم توش کار میکنه اگه حالت خوشبینانه اخراجشون نکنه حقوقشش نهایت 700 _800 بشه یه پسر 3ساله هم دارم .

خدا همه مسئولای نظامو زیر خاک کنه با این وضعی که برامون ساختن

بنظرتون برم دکتر قرصی چیزی میدن واسه سقط؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام قوز بالای قوز جان 

اینم برا اینکه دیگه نپرسید  من کله شق هستم من دانشگاه نرفتم و ازدواج کردم ! فاصله عقد ساده و ماه عسل من تنها ۲۰ روز بوده است !!!! من بعد از ۴ ماه و نیم که از ماه عسلم میگذرد حامله هستم ! من و همسرم با هم اختلاف جدی داریم  و ضمنا من تغییر نکردم فقط از اعتقاداتم حرفی نمیزنم اونم فقط و فقط بخاطر نی نی یار ۵ !!!! در آخرچیپس سرکه ای و من دو نفر هستیم ! برای اطلاعات بیشتر به نی نی یار جهت چک کردن آی پی مراجعه کنید !

نه خداروشاکر باش حتمن حکمتی داشته ،ناشکری نکن ک زندگیت داغون میشه .عوضش تاشرایط هنوز بدترنشدع ی بجه میاری و بزرگش میکنی و دیگه تعطیل. 

برای اون دسته عزیزانی که کنجکاون.... بخداااا عکس پروفایلم خودم نیستم 

اوف نگو.که هلاک شدیم از گرونی بی ابی قطع برق حقوق کم خرج زیاد ای خدا

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍

«لا تَقْتُلُوا أَوْلَادَکمْ خَشْیة إِمْلَاقٍ» بچه‌هایتان را از ترس گرسنه‌ماندن و فقیرشدن نکُشید.

سلام قدمش خیر و مبارک باشه گلی .
منم بچه دومو باردار شدم اوضاع خوب نبود الان الحمدلله همسرم شغلش عوض شد  آدم از فرداش خبر نداره  امیدوارم واسه شمام خوب پیش بیاد

عزیزم خدا هم این شرایط رو‌میدونست که بهت بچه داد،کاش نگهش داری.البته هر کسی شرایطش رو‌بهت میدونه انشا..اون چیزی که به نفعته پیش بیاد.

من همونم که ی روز میخواستم دریا بشم                     میخواستم بزرگ ترین دریای دنیا بشم!!