2777
2789
عنوان

قوز بالای قوز منم!

| مشاهده متن کامل بحث + 665 بازدید | 53 پست
ب سقط  فکر هم نکنید !!!!! طرفش هم نرید .... از کجا می دونی ؟!  شاید فرجی شد و اونطور ک ف ...

سلام گلی ، من همیشه نظراتت رو دوست میدارم    تو تایپیک کاربر مورد علاقه  خیلیا شما رو نام بردنا

این چیزا رو اینجا نگو . الان بیشتر مصمم میشن حکمت خدا بوده پس نگهش دار    

من مووندم چرا حکمت خدا این نیس که شوهر این خانم پولدار بشه و زن و بچه ش تو رفاه بیشتر

حکمت خدا فقط تو چیزای تلخه و پذیرشش از نظر یه عده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این چیزا رو اینجا نگو . الان بیشتر مصمم میشن حکمت خدا بوده پس نگهش دار    

ههههه حکمت خدا چرا میاد منو میگیره ملت ساله درمان میکنن حاملخ نمیشن من بدبخت هم اینجوری

باور نمیکنی من تنبلی و کیست تخمدان دارم قرص یاسمین میخورم ولی با این وجود حامله شدم😦

پس این بچه هدیه خداست...سثطش نکن چون گناه و درد وبلایی که بعدا میاد سزاغ ادم از فقر و نداری بدتره...شاید این بچه روزی زندگیتون باشه..من که سر دخترم کلی روزی اومد تو زندگیمون

و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌸برای حاجتم صلوات بفرستین 🌹فدای دل مهربونتون 💖

چطور دلت میاد؟؟

الان دلت میاد بچه سه سالت رو بکشی؟؟؟

چه فرقی بی نشون هست؟؟ اینم بچه شماست، فقط ندیدیش

یه لحظه تصور کن یه نوزاد مظلوم و بی دفاع

کاری نکن که خدا قهرش بگیره وضعشان از اینم بدتر بشه

سلام گلی ، من همیشه نظراتت رو دوست میدارم     تو تایپیک کاربر مورد علاقه  خیلیا شما ...

سلااااااام دوستی جان ☺️☺️

ممنووووون از محبت تون ....❣️❣️❣️

همه تون  انقدر خوبید ، ک صفات خوبتونو  ب من نسبت میدید ...🌷🌷🌷🌷

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
پس این بچه هدیه خداست...سثطش نکن چون گناه و درد وبلایی که بعدا میاد سزاغ ادم از فقر و نداری بدتره... ...

چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است 

دیگه حداقلش تا شش هفت سال پیش رو یا جنگه یا فلاکت و بدبختی

چطور دلت میاد؟؟ الان دلت میاد بچه سه سالت رو بکشی؟؟؟ چه فرقی بی نشون هست؟؟ اینم بچه شماست، فقط ندی ...

شما هم تصور کن یه بچه ای که نون نداره بخوره از گشنگی گریه میکنه و سر رو بالشت میزاره تا خوابش ببره

بچه فقط به دنیا اومدنش مهم نیس 

تامین هزینه ها و آینده شم مهمه

چطوری میتونید تضمین کنید که سقطتون باعث بدتر شدن اوضاع نمیشه

عزیزم نظر من اینه که بچه تونو نگهدارید و از خدا که عالم به همه ی امورهست بخواید هرچه مصلحت شماست براتون رقم بزنه 

این افکار و عاقبت اندیشی ها برای قبل بارداری هست 

امیدوارم بهترین ها براتون اتفاق بیوفته 

من هم وقتی فهمیدم دوقلو باردارم یک لحظه ترسیدم که چطوری از پس هزینه هاش بر بیام 

اما به لطف خدا همه چی تغییر کرد و روز به روز بهتر شد 

چطور دلت میاد؟؟ الان دلت میاد بچه سه سالت رو بکشی؟؟؟ چه فرقی بی نشون هست؟؟ اینم بچه شماست، فقط ندی ...

آخه بدون پول مگه میشه بچه بزرگ کرد من زمان احمدی نژاد هم که شرکت شوهرم تحریم بود بی پولی رو چشیدم 800 تومن قسط داشتیم به شوهرم 500 میدادن اونموقع خودمون دو تا بودیم تحمل میکردیم ولی بچه که نمیدونم پول ندارم یعنی چی

چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است  دیگه حداقلش تا شش هفت سال پیش رو یا جنگه یا فلاکت و بدبخ ...

اگه برای همسرت امکان داره شغلش رو عوض  کنه یا  با شراکت کسی  شغل دوم برداره .  دوست ندارم از حقوق شوهرم بگم و کسی رو آزرده کنم فقط برای امیدواریت میگم  ، حقوق همسرم حدود 600 بود اما دو سال دوره گذروند و شغلش رو عوض کرد الان 5 میلیونه . اما خداییش همیشه با اعتماد بنفس و امیدوار بود گله شکایت نمیکرد منم زیاد شکر میکردم ، بالاخره اینا بی اثر نیست  گلم در کل واقعا آدم از فرداش خبر نداره

خودتم بچه بزرگتر شد یه دوره هنری  یا خیاطی برو

شما هم تصور کن یه بچه ای که نون نداره بخوره از گشنگی گریه میکنه و سر رو بالشت میزاره تا خوابش ببره ...

شما  میتونی خودت رو جای خدا بذاری و حکم بدی ؟؟،

میتونی آینده رو پیش بینی کنی؟؟؟

بچه سه سالش هم مشکل داره الان ، پس اونم بره بکشه؟؟؟

چه فرقی هست بین بچه هاش؟