2777
2789

تازه یه هفتست پام یکم ورم کرده کفشم اذیت میکنه. از اول ماه نه نمک نخوردم 

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره خودمم حس میکنم تازه شکمم خیلی بزرگ شده نسبت به ماهم وقت دکترم میفته ۱۵ مرداد اینطورا که جواب ازم ...

دوقلو بارداری؟ نگران چیزی نباشیا بارداری همینه.خواهر دوستم میگفت من اینقدر ورم کرده بودم پاهام باید دراز میکردم جمع نمیشد ازمایشم داده بود همه چیزش نرمال بود.ولی ورم کرده بود

دوقلو بارداری؟ نگران چیزی نباشیا بارداری همینه.خواهر دوستم میگفت من اینقدر ورم کرده بودم پاهام باید ...

نه یک قلو ولی یه کیست دارم همینجوری داره بزرگ میشه اولش ۵ در ۵ بود الان حدودا ۱۰ در ۱۰ سانت شده ، دکترم میگه فعلا نگران نباش

درمان ورم بدن در طب سنتی

شاید برای شما اتفاق افتاده باشد که کل بدن یا بخشی از بدنتان دچار تورم شود. تورم بدن یا یا اِدِم (Edema) دلایل مختلف زیادی دارد. برخی از ورم ها نشانه یک بیماری محسوب می شوند و خوشبختانه اکثر علل ورم ها قابل درمان هستند از جمله بیماری های کلیوی، کبدی، کمبود پروتئین و بیماری های ناشی از نارسایی های قلب. عمدتا دلیل اصلی تورم بدن تجمع مایعات در بافت های بدن است. بیشتر تورم های بدن با کمک دارو درمان می شوند اما برای کاهش تورم های بدن می توان از گیاهان دارویی استفاده کنید. 

نسخه پیشنهادی:

در يك ليوان آب ١٠ گرم نمک، ٣٠ گرم نشادر، ٢٠ گرم لعاب بذر شاهی و ١٠٠ گرم عسل مخلوط نماييد. برای كاهش و درمان ورم بدن اين ضماد را روی موضع قرار دهيد.

تمام مواد اولیه این نسخه را می توانید از سایت عطاری آنلاین تهیه کنید