2777
2789
عنوان

بی محلی خانواده شوهرم

700 بازدید | 75 پست

خانواده شوهرم باهام سرسنگین شدن منم به شوهرم گفتم خانوادت منو آدم حساب نمیکنن و اینا ....شوهرم گفت بزار من ب مامانم بگم ولی من گفتم نه ....بنطرتون بگه یا نه ک مشکلشون با من چيه؟ شوهرم میگه تو خودت خودتو غریبه کردی هر وقت مياي خونه ما حرف نمیزنی یه گوشه ميشيني میگه خودتو ميگیري ....خب من چ حرفی با مادر شوهرم بزنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم چندماهه عقدکردم مشکل شمارو دارم یعنی هیچ حرفی ندارم که باهاشون بزنم بعدم کلی پشتم حرف گفتن خیلی کارای زشتی کردن که نمیتونم بیان کنم بخاطر این کاراشون دیگه دلم نمیخواد عروسی بگیرم فقط خداکنه ارزوی جشن عروسی تو دلم نمونه الانم باهاشون حرف نمیزنم😭😭

❤ما شاء الله لاحول ولا قوه الا باالله العلی عظیم💜💙💛
منم چندماهه عقدکردم مشکل شمارو دارم یعنی هیچ حرفی ندارم که باهاشون بزنم بعدم کلی پشتم حرف گفتن خیلی ...

با اینکه من همیشه آدم ساکتی ام ولی شوهرم میگه تو خودخواهی ....همیشه بخاطر خانوادش ما باهم ددعواداريم پدر شوهرم از صدتا مادر شوهر بدتره 

با اینکه من همیشه آدم ساکتی ام ولی شوهرم میگه تو خودخواهی ....همیشه بخاطر خانوادش ما باهم ددعواداريم ...

همیشه دلم میخواسته پدر شوهر داشته باشم فک نمیکردم پدر شوهرام بدن

اشتباه نکن عروسی بگیر اونا تغییری نمیکنن

باهمسرم تصمیم گرفتیم لباس عروس بپوشم اتلیه باغ همه اینارو بریم ولی عروسی نگیریم بخدا ۳ماهه کلا عقد کردم داغونم کرده کلا کارای زشته کرده که فقط خدا باید جوابشو بده

با اینکه من همیشه آدم ساکتی ام ولی شوهرم میگه تو خودخواهی ....همیشه بخاطر خانوادش ما باهم ددعواداريم ...

الهی اکاش حداقل همسرتون طرف شما بود.

باهمسرم تصمیم گرفتیم لباس عروس بپوشم اتلیه باغ همه اینارو بریم ولی عروسی نگیریم بخدا ۳ماهه کلا عقد ک ...

کاملا درکت میکنم چون دقیقا مادر شوهرم کارایی کرده که بعد هشت سال هنوز شب عروسیمو نتونستم فراموش کنم از بس دلهره و استرس داشتم زودتر تموم بشه

خیلی هم تو زندگيمون دخالت ميکنن بعضی وقتا هم اگه حرف نميزنم واقعا ازشون ناراحتم ...اگه ب شوهرم بگم ط ...

واااای دقیقا منم اینطورم.میرم اونجا ساکتم و تاازم سوال نکنن حرف نمیزنم خیلی سردم باهاشون 

زمانی پخته میشی که بفهمی نیاز نیس به هر چیزی واکنش بدی یا به هر حرفی جواب بدی👌👌
همیشه دلم میخواسته پدر شوهر داشته باشم فک نمیکردم پدر شوهرام بدن

انقدر بده ک چند بار دعوامون انداخته حتی برای یخچال و اینا ک رفتیم انتخاب کنیم خودش تند تند انتخاب میکرد و شوهرمو میبرد یه گوشه هی باهاش حرف میزد انقد بغضم گرفته بود اجازه نمیدهد من نظر بدم