2777
2789
عنوان

اینجا وکیل کار بلد داریم آیا؟؟

125 بازدید | 4 پست

مامانم امروز رفته مهریشو گذاشته اجرا و میخواد خونرو بذاره واسه مزایده چون خونه از یه حد معینی بزرگتره و میتونه این کارو بکنه...بعد پدرم امروز با یه وکیل مشورت کرده و وکیله گفته که در هر صورت خونرو میتونه بذاره واسه مزایده ولی اگه اعتراض بدی بار اول تا ۲ ماه به تعویق میوفته و اگه دوباره اعتراض بدی نزدیک یه سال به تعویق میوفته...مامانمم ک اینارو فهمید گف بیچاره... ! من از صبح تا شب دنبال همینجور کاراام بهت یه حرف چرتی گفته ک روحتم خبر نداره...حالا میخواستم ببینم واقعا با اعتراض پدرم میتونه تا یه سال به تعویق بندازه یا ن؟؟

تااونجایی که من میدونم مادرتون به دادگاه ملک معرفی میکنه و اونا ملک را به مزایده میزارن

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پدرتون تا جايي كه من ميدونم فقط ميتونه قبل مزايده به قيمت گذاري اعتراض كنه،ي لايحه درست در جواب اعتراض بزاريد كه رد بشه

بزودي زود خيلي زود من به آرزوم ميرسم و ميام رمز و رازشو براتون فاش ميكنم و با خوشحالي تو امضام اعلامش ميكنم،خدايا ممنونم ازت ✌️