2777
2789
من یادمه تاپیک هاتون رو 👏👏👏 شما تحسین برانگیز اید 

فداتشم گلم

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد زایمان طبیعی؛وقتی ماما گفت بچه 4کیلوعه خیلی حس کردم قوی ام.اخه اکثرا دور وبری هام نتونسته بودن طبیعی زایمان کنن اونم بچه های 3 و زیر 3کیلو رو

البته ناگفته نماتد زایمانم برابر بود باانفجارم 😂😂

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد  خدایا شکرت بابت هدیه های قشنگی که بهم دادی ،میوه های زندگیم پسرم و دخترم👫
من ۶ سال عقد بودن و به طرز دیوانه واری از شوهرم متنفر بودم اما با قدرت و اطمینان سعی کردم زندگیم رو ...

عزیزم میشه بگی چرا تنفر داشتی ازش؟ چطوری تونستی با حس دوست نداشتن کنار بیای

عزیزم میشه بگی چرا تنفر داشتی ازش؟ چطوری تونستی با حس دوست نداشتن کنار بیای

من کس دیگه ای تو زندگیم بود و نخواسته و از روی لج و لجبازی نامزد کردم و مجبور شدم توش بمونم چون پسر عمه ام بود...اما ازش بیزار بودم به خاطر خیلی چیزا...بد اخلاقی و بی کاری و خیلیی چیزایی دیگه اما اون بشدت عاشق من بود و با تمام تذیتهای من کنار اومد و هیچ وقت تسلیم نشد تو اون ۶ سال....و در اخر خودم خواستم که عشقش رو بپذیرم و دوستش داشته باشم واخر سر تونستم و الان بشدت دوسش دارم و خداروشکر خوشبختم

حکایت بارانی ایست بی امان,اینگونه که من دوست دارمت...