2777
2789
عنوان

دارم میمیرم از نگرانی تورو خدا کمک

349 بازدید | 32 پست

پسرم الان ۳ روز تب شدید و گلو درد شدید داره دو تا دکتر بردم . دارو داده ساعت ۷ بهش دادم همه رو بالا آورده . چون نبش باباست بهش شیاف دیکلوفناک داده با قرص دیازپام ضد تشنج . کیا برای بچه هاشون استفاده کردند میترسم استفاده کنم حالش بد بشهد

اگه دکتر نوشته که حتما استفاده کن

سرخود که اینکارو نمیکنی بخوای بترسی

نظرت مخالف نظرمه یا ریپلای نکن یا کردی خیلی مودبانه !! واگرنه برای من که مهم نیست کاربریم بترکه 😁😁😁

تورو خدا راهنماییم کنید . ۷ داروهاشو دادم نیم ساعت پیش بالا آورد . یعنی جذب شده ؟؟ 

شیاف دیکلوفناک رو استفاده کنم . ؟؟ ۲.۵ سالشه 😭😭😭 همش میگه دلم گلوم درد میکنه . دارم میمیرم از نگرانی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه چون داروهاشو بالا اورده میترسم اینارو هم بدم بدتر بشه . 

چاره ای نیست 

بذار براش

نظرت مخالف نظرمه یا ریپلای نکن یا کردی خیلی مودبانه !! واگرنه برای من که مهم نیست کاربریم بترکه 😁😁😁
آخه چون داروهاشو بالا اورده میترسم اینارو هم بدم بدتر بشه . 

من بنظرم نیمساعته جذب نشده 

دوباره بده

نیمساعت صبر کن ببین داغیش کم شده یانه

اگر کمنشد حتتتما شیافو بزن

الانم از زیر بقل به پایینشو ببر زیر آب ولرم بشور تبش بیاد پایین یکم

آنتی بیوتیک نداده دکتره؟

شیاف ک ترس نداره عزیزم میزانشو دکتر بهت گفته؟

شیاف استلمینوفن گذاشتم اما تبش قطع نمیشه . گفت دیکلوفناک نصفش رو بذار قبل خواب قرص تشنج . اما توی نت کلی عوارض نوشته

من بنظرم نیمساعته جذب نشده  دوباره بده نیمساعت صبر کن ببین داغیش کم شده یانه اگر کمنشد حتتتم ...

ساعت ۷ دادم نیم ساعت پیش بالا آورد . چرا داده اونم ساعت ۷ دادم . وای حالش خیلی بده 😭😭😭. 

شیاف رو بذارم ؟؟ توی حموم بردمش . همش تبش کم و زیاد میشه