2777
2789
عنوان

لاغری با قرص

1773 بازدید | 7 پست

خانو ما سلام کسی هست که کپسول جی سی واسه کاهش وزن واشتها استفاده کرده باشه عوارض داشته یا نه .....من میترسم بخرم....یا اگر قرص دیگه ای می‌شناسین معرفی میکنین...

دخترم مانلی و پسرم امیرسام بهترین هدیه های خدا،        خدا جونم خودت خدایی کن و مراقبشون باش🤲

البته من وزنم استپ کرده و ورزش هم میکنم کم هم میخورم ولی یکم کاهش سایز داشتم وزنم ثابت مونده میخوام یه مکمل قرص استفاده کنم اگر راهنمایی کنین ممنون میشم

دخترم مانلی و پسرم امیرسام بهترین هدیه های خدا،        خدا جونم خودت خدایی کن و مراقبشون باش🤲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من کسی رو میشناسم که قرص ها و پودرهای معتبر واسه چاقی و لاغری میفروشه ارسال هم داره قیمتاشم مناسبه ا ...

خانمی میشه بگین ازکجا میشه تهیه کرد....قابل اعتماد هست آیا؟!!!!

گروه تل هم داره معرفی تک تک محصولاتش با عکساش هم هست مشتری هاش همه اونجان

ممنون میشم اگر گروه  تل یا پیجی داره معرفیش کنین...

البته من وزنم استپ کرده و ورزش هم میکنم کم هم میخورم ولی یکم کاهش سایز داشتم وزنم ثابت مونده میخوام یه مکمل قرص استفاده کنم اگر راهنمایی کنین ممنون میشم

برای کاهش اشتها یه مکمل پودری خیلی خوب می شناسم به نام اسلیم لست که واقعا خوب سیر میکنه اما اگر می خوای پودری نباشه از کپسول ابستاپ استفاده کن که هم کاهش اشتها میده و هم چربی سوزه

من قبلا از مهاباد ادیوس گرفتم وخیلی راضی بودم ولی یه هفته پیش یه قرص دیگه به اسم اکتیو اسلیم از اونجا گرفتم واقعا اصلا باورم نمیشه داره معجزه میکنه و اشتهام رو کلا بسته و نزدیگ ۳کیلو سیصد گرم کم کردم تا حالا عسکشو میزارم محصول المانه واقعا عالیه این شماره نمایندگی مهاباده ۰۹۳۷۸۳۱۰۹۱۹