2777
2789

از وقتى امپول ٦ ماهگى رو زدم همون يكى دوبار فرنى ك ميخوردو ديگه نميخوره سرلاكيم ك قبلش عاشقش بود و ميارم جلو دهنش بالا مياره النم لعاب برنج درس كردم نخور همش ميچسبه ب من و سينه مو از دهنش در نمياره 😩

تا چند روز بعد از واکسن همینطورن سخت نگیر میگذره

واکسن 6 ماهگی دخترم پوستِ ما رو کند خیلی اذیتش کردم بمیرم براش😢تا 10 روز بعدش لب به غذا نمیزد

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

.Pain🔥you made me a believer

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تا چند روز بعد از واکسن همینطورن سخت نگیر میگذره واکسن 6 ماهگی دخترم پوستِ ما رو کند خیلی اذیتش کرد ...

واقعن شيش ماهگى خيلى اذيت ميكنه تا چن روز تب كرد فقط النم ك هيچى نميخوره ، نميدونم ديگه چى بهش بدم ك خوشش بياد و بخوره

لعنت به واکسن ازش متنفرم منم پسرم بعد هر دوره واکسن خیلی اذیت شد حتی بعد از واکسن ۶سالگیش که فکر میک ...

شيش سالگيم سخته دختر خواهر شوهرم ميگفت زندايى وقتى امپولو زدم انگار داشتم ميمردم مثله مردن بود 😄

زود نيست؟ 

نه دکتر میکه از شش ماهگی به بعد روزی نصف موز  مجازه

سیب رو هم که میشه حتی از آخر چهار ماهگی داد

گلابی و هویج هم میتونی بدی

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
شيش سالگيم سخته دختر خواهر شوهرم ميگفت زندايى وقتى امپولو زدم انگار داشتم ميمردم مثله مردن بود 😄

حتما براش بد زده بودن. دختر من اصلا درد احساس نکرد. حتی چند تا بچه هم اونجا بودن تا قبل از واکسن گریه میکردن ( از ترس) واکسنو میزدن میدیدن درد نداره ساکت میشدن.

ولی دو ساعت بعد از واکسن تب و بی حالیش شروع شد و یه کم اذیت شد. 

واقعن شيش ماهگى خيلى اذيت ميكنه تا چن روز تب كرد فقط النم ك هيچى نميخوره ، نميدونم ديگه چى بهش بدم ك ...

یکم صبوری کن بذار دوران سختبعد از آمپولش بگذره بهش به زور غذا نده مهم اینه که شیر بخوره الان

از پوره میوه بهش بده

مثلا سیب یاچند حلقه موز

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40