2777
2789
عنوان

خوردن حلوا در بارداری

22564 بازدید | 7 پست

خیلی حلوا دلم میخواست برای اولین بار درست کردم و خوب هم شده دارم میخورم ولی تو اینترنت نوشته باردارا نخورن 

من میخوام بخورم اگه بخورم بعدش شیاف بذارم حله به نظرتون ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخاطر زعفران و گلاب     البته دکتر خودم گفته زعفران بخور ایرادی نداره ولی تو نت نوشته خط ...

نه عزیزم مشکل ساز نیست،نگران نباش

اینترنت درست نمیگه بیشتر اوقات

غمگین نباش... حال جهان خوب میشود :) 🌿
نه عزیزم مشکل ساز نیست،نگران نباش اینترنت درست نمیگه بیشتر اوقات

مرسی    

اصلا تو نت یه چیزایی مینویسه واسه همین دستور حلوا یکس از فوت و فناش این بود که تو قابلمه درست کنید آقا من تمام دور ساعد دستم سوخت همش موقع هم زدن خورد به دور قابلمه ! 

بخاطر زعفران و گلاب     البته دکتر خودم گفته زعفران بخور ایرادی نداره ولی تو نت نوشته خط ...

نمی دونم از نظر پزشکی میشه خورد یا نه

ولی من با اینکه نه چاق بودم و نه زمینه خانوادگی دیابت داشتم دکترم از اول ممنوع کرده بود

زعفران بخاطر احتمال سقطش

و شیرین بودنش بخاطر احتمال دیابت بارداری

همیشه روی نمک و شکر حساسه

البته از شانسم تا هفته های بالاترش هم دیابت بارداری گرفتم و هم تا یه کوچولو سرپا میشم پاهام ورم میکنه

شبام که تا میخوابم دستام ورم می کنه