2777
2789

پوشک مولفیکس سایز کوچیک  دسمال مرطوبم رو خودش بود 

همیشه فکر می‌کردم بدترین چیز توی زندگی اینه که تنها باشی. ولی حالا فهمیدم که بدترین چیز توی زندگی بودن با آدم‌هائیه که باعث می‌شن احساس تنهایی کنی.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا دختر من به تنها پوشک گرون دنیا حساسیت نداد اونم پریما بود توام یا پریما بخر یا مولفیکس بسته ی کوچیک بخر یه بسته بزرگ که به صرفه تر باشه بعضی از بیمارستانا میدن خودشون

من پریما میبستم. اون موقع 30 تومن بود الان فک کنم هفتاد هشتاد تومنی باشه

ز بودنم چه افزود ،نبودنم چه کاهد        که گویدم به پاسخ    که زنده ام چرا من       ستاره ها نهفتم در اسمان ابری؛ دلم گرفته ای دوست هوای گریه با من
اگه ایرانی میخوای واسه نوزاد مای بی بی خوبه چون سایزش کوچیکه سه ماهی به بعد باربی و مرسی ببند

مای بی بی افتضاحه لایه ی بیرونی همش مو میده... مولفیکس تا یه ذره بچه جیش میکنه میفته... مرسی خیلی بزرگ دیده میشه تو تن بچه فقط پریما خوبه که گرونه

پمپرز سايز صفر هم هست يا همون يك رو بايد بگيرم؟؟ قيمت چنده؟

بدو تولد بگیر

من اصلا از قیمتش خبر ندارم گلم شوهرم میخره 

اما فک کنم بسته های کوچیکش ۶۰ باشه بازم مطمئن نیستم

و دوباره مادر شدن زیباترین حس جهانم شد