2777
2789
عزیزان من بقربونتون بیاین اینم نسخه روز ۵ پری یعنی آخرین روز پریودیتون رو در نظر بگیرید.همون روز آخ ...

عزیزم این نسخه واسه چه کساییه من همه چیم خوبه فقط لوله چپم یکم چسبندگی داره این واسه مشکل منم جواب میده؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها من با این نسخه دوقلو باردار شدم .. چندتا از اطرافیانم هم که سالها منتظر بودن باردار شدن . عس ...

عزیزم به چه نسبتی ترکیب کنیم اینارو؟

خدایا هزاراااان بار شکررررت به خاطر فرشته نازنینی که بهم بخشیدی  بعد از 17 ماه انتظار، 10 شهریور 98 بی بی چکم هاله انداخت و 15 شهریور کاملا مثبت شد به لطف خدا و امام حسین،خدایا پسر کوچولومو در پناه خودت حفظ کن و هیچ خانمی رو حسرت به دل مادر شدن نذار،الهی آمـــین  خدایا شکـــــــرت،این سری بدون انتظار طولانی منو لایق مادر شدن دوباره دونستی😭❤ اولین ماهی بود که اقدام جدی داشتیم،خدایا شکرت.10بهمن1401 بی بی چک زدم بعد دوساعت هاله داشت،12ام دوباره زدم سریع هاله انداخت،عصرش ازمایش دادم و با بتای455 خوشحالیم تکمیل شد😍😍الهی فدات شم نفس مامان،انشاالله صحیح و سالم بیای بغلم،عاشق تو و داداش کوچولوتم😍😍🤗خدایـــــا دامن هرکی بچه میخاد رو با اولاد سالم وصالح سبز کن،آمیـــــــــن🙏
چه راحت دل میشکنی ینی چی که حیف که بعضیاتون مادر شین یعنی تو تشخیص میدی؟جوابتو خدا بده انشالله که چو ...

متاسفم واست من که با تو نبودم باهمونی بودم که اومده مسیج میزنه هرچی از دهنش در میاد میگه

عزيزم به دلم افتاده كه زود زود دامنت سبز ميشه 😚

انشاالله عزیزم😍 خدا از دهنت بشنوه

با خواست خدا و دعای شما دوستای خوب😍

خدایا هزاراااان بار شکررررت به خاطر فرشته نازنینی که بهم بخشیدی  بعد از 17 ماه انتظار، 10 شهریور 98 بی بی چکم هاله انداخت و 15 شهریور کاملا مثبت شد به لطف خدا و امام حسین،خدایا پسر کوچولومو در پناه خودت حفظ کن و هیچ خانمی رو حسرت به دل مادر شدن نذار،الهی آمـــین  خدایا شکـــــــرت،این سری بدون انتظار طولانی منو لایق مادر شدن دوباره دونستی😭❤ اولین ماهی بود که اقدام جدی داشتیم،خدایا شکرت.10بهمن1401 بی بی چک زدم بعد دوساعت هاله داشت،12ام دوباره زدم سریع هاله انداخت،عصرش ازمایش دادم و با بتای455 خوشحالیم تکمیل شد😍😍الهی فدات شم نفس مامان،انشاالله صحیح و سالم بیای بغلم،عاشق تو و داداش کوچولوتم😍😍🤗خدایـــــا دامن هرکی بچه میخاد رو با اولاد سالم وصالح سبز کن،آمیـــــــــن🙏
عزیزم به چه نسبتی ترکیب کنیم اینارو؟

فدات دانه رازیانه رو میجوشونی بعد آبش رو میگیری عسل طبیعی و سیاه دانه رووبهش اضافه میکنی و میخوری

بعد عرق بومادران رو جدا یه استکان میخوری

عرق رازیانه رم جدا یه استکان میخوریم

همین خییلی سادست

فدات دانه رازیانه رو میجوشونی بعد آبش رو میگیری عسل طبیعی و سیاه دانه رووبهش اضافه میکنی و میخوری ب ...

دستت درد نکنه استارترجان

فقط یه چیزی اب ردانه رازیانه رو با عسل مخلوط میکنیم یاخود دانه

دستت درد نکنه استارترجان فقط یه چیزی اب ردانه رازیانه رو با عسل مخلوط میکنیم یاخود دانه

فدای تو 

نه دیگه دانه رو بریز دور فقط آبش روبخور.البته باید سیاه دانه له شده رو با عسل قاطی آب رازیانه کنی و بخوری

بخدا معجزست