2777
2789

بنظرم سرکاری بود

لینکشو پیدا کردم . هورا.ورزش اب کردن شکم :https://www.instagram.com/p/BtT02aBgFgz/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=149hni6pn37m4  شروع ورزش من ، برای آب کردن شکم ... یازدهم دی نود و هفت😊بود .... ولی بخاطر بعضی مشکلات ... متوقف شده😣😣😣چند روز درمیون ورزش میکنم . امیدوارم بتونم👌...رژیم غذایی ندارم . فقط ورزش . اندازه دورشکم در اغاز کار ۸۸ . باید به شصت و هشت برسونم👌من میتونم 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم بچه دارم بخاطر یکی ازدوستام امدم ببینم نسخه چیه .واقعا ممنون استارتر.برات گزارش میزنم.

لینکشو پیدا کردم . هورا.ورزش اب کردن شکم :https://www.instagram.com/p/BtT02aBgFgz/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=149hni6pn37m4  شروع ورزش من ، برای آب کردن شکم ... یازدهم دی نود و هفت😊بود .... ولی بخاطر بعضی مشکلات ... متوقف شده😣😣😣چند روز درمیون ورزش میکنم . امیدوارم بتونم👌...رژیم غذایی ندارم . فقط ورزش . اندازه دورشکم در اغاز کار ۸۸ . باید به شصت و هشت برسونم👌من میتونم 😊

دوستان امیدتون  بخدا باشه نه ادمای شیطان صفتی مثل بعضیاااا

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

عزیزان من بقربونتون بیاین اینم نسخه

روز ۵ پری یعنی آخرین روز پریودیتون رو در نظر بگیرید.همون روز آخر شروع میکنید.

فقط ۵ روز پیروی کنید ایشالاااااا خدا دامن همتون رو سبز کنه

از روز ۵ پری دانه رازیانه رو دم میکنید(یه لیوان)

بعد به جوشانده یه قاشق چای خوری عسل و سیاه دانه له شده (یک قاشق چای خوری)اضافه میکنید و میخورید

بعد از جوشانده یه استکان عرق رازیانه و یه استکان عرق بومادران میخورید.

از روز ۵ پری این روند ادامه داره تا ۱۰ پری

از روز ۱۰ پری هرشب یا یک شب در میان میرید تو رابطه تا روز۲۰ پری که تخمدان آزاد میشه

ایشالا همه مادر شین الهییی امین

منم خودم این کارو کردم در عرض یک ماه مادر شدم

بقران مجید عین حقیقت

۲۰ هزارم خرج نداره

ببخشید بعضیام ازم رنجیدید

هر سوالیم داشتین در خدمتم

بچه ها من با این نسخه دوقلو باردار شدم .. چندتا از اطرافیانم هم که سالها منتظر بودن باردار شدن .

عسل و دارچین و زنجبیل و سیاه دانه و زیره سیاه و هل رو مخلوط کنید از شب اول پریودی به مدت ۴۰ شب.. شبی یه ق چای خوری بخورید . برا همسرم عسل و سیاه دانه درست کردم. ناشتا یه ق غذا خوری می‌خورد. ما نه ژن دوقلویی داشتیم نه دارو استفاده کردیم

شرمنده ام که بی تو نفس می کشم هنوز
عزیزان من بقربونتون بیاین اینم نسخه روز ۵ پری یعنی آخرین روز پریودیتون رو در نظر بگیرید.همون روز آخ ...

ممنون دوستم😘😘

خدایا هزاراااان بار شکررررت به خاطر فرشته نازنینی که بهم بخشیدی  بعد از 17 ماه انتظار، 10 شهریور 98 بی بی چکم هاله انداخت و 15 شهریور کاملا مثبت شد به لطف خدا و امام حسین،خدایا پسر کوچولومو در پناه خودت حفظ کن و هیچ خانمی رو حسرت به دل مادر شدن نذار،الهی آمـــین  خدایا شکـــــــرت،این سری بدون انتظار طولانی منو لایق مادر شدن دوباره دونستی😭❤ اولین ماهی بود که اقدام جدی داشتیم،خدایا شکرت.10بهمن1401 بی بی چک زدم بعد دوساعت هاله داشت،12ام دوباره زدم سریع هاله انداخت،عصرش ازمایش دادم و با بتای455 خوشحالیم تکمیل شد😍😍الهی فدات شم نفس مامان،انشاالله صحیح و سالم بیای بغلم،عاشق تو و داداش کوچولوتم😍😍🤗خدایـــــا دامن هرکی بچه میخاد رو با اولاد سالم وصالح سبز کن،آمیـــــــــن🙏