2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه اخلاق بدی.خب همون اول بنویس نسخه ات چی بود.

لینکشو پیدا کردم . هورا.ورزش اب کردن شکم :https://www.instagram.com/p/BtT02aBgFgz/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=149hni6pn37m4  شروع ورزش من ، برای آب کردن شکم ... یازدهم دی نود و هفت😊بود .... ولی بخاطر بعضی مشکلات ... متوقف شده😣😣😣چند روز درمیون ورزش میکنم . امیدوارم بتونم👌...رژیم غذایی ندارم . فقط ورزش . اندازه دورشکم در اغاز کار ۸۸ . باید به شصت و هشت برسونم👌من میتونم 😊
مطمئنی نسخه میدی چیز دیگه نمیدی؟😂😂

😆نمیدونم شاید.ولی باور کن یکی بعد 3سال ک باردار نمیشد همون ماه با توصیه های من باردار شد.یکی دیگه هم شوهرش مشکل داشت سر دوهفته ک باهم بودیم.وغیره 😅خودشونم همش میگن.

فقط 15 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

اسلام براي سلامت جسمي و روحي و رواني ، فكري و ذهني و ...فرزند، دستور العمل‌هايي براي زمان و مكان و چگونگي آميزش و ... دارد. از جمله در معارف ديني آمده است كه جماع در شب‏هاي دوشنبه، سه شنبه، پنج شنبه و جمعه بعد از نصف شب؛ هم چنين عصر روز جمعه خوب است. از نزديكي كردن در شب هاي چهارشنبه و شب اول ماه (غير از شب اول ماه رمضان كه مستحب است) و وسط و آخر ماه قمري و نيز در ساعات اول شب و شب هاي ماه گرفتگي و طوفان هاي شديد پرهيز داده است. البته آن چه كه در روايات مكروه شمرده شده، عقد و ازدواج و انعقاد نطفه است، نه صرف آميزش. ممكن است جهت و علتش آن باشد كه در زمان قرار گرفتن قمر در برج عقرب, يا ساعات و شب هايي كه مكروه اعلام شده تشعشعاتي از ماه ساطع گردد كه براي نطفه و جنين مضر باشد.

مهم ترين مواردي را كه همبستر شدن جهت انعقاد نطفه ( نه صرف آميزش ) مكروه شمرده شده به قرار زير است:

1- جماع در شب و روزي كه ماه و خورشيد گرفته است.

2- هنگام غروب خورشيد.

3- هنگام طلوع فجر تا طلوع آفتاب.

4- شب اول ماه غير از ماه رمضان.

5- در شب آخر ماه.

6- آميزش كردن بعد از محتلم شدن مگر آن كه پيش از آميزش ادار كند، آلت تناسلي را بشويد و غسل كند يا وضو بگيرد.

7- جماع در جايي كه كودكي باشد كه به آنها نگاه كند يا سر و صداي آنها را بشنود، هر چند چيزي متوجه نشود.

8- نگاه كردن به عورت زن هنگام جماع.

9- جماع به صورت عريان.

10- جماع زير آسمان.

11- جماع رو به قبله و پشت به قبله.

12- آميزش هنگامي كه شكم پر است.

13- جماع در فرصت بين اذان و اقامه نماز كه مخصوص اعمال عبادي است.

14- جماع بدون وضو يا غسل.

15- جماع در شب عيد قربان.

16- جماع در شب عيد فطر.

مكروهاتي كه ذكر شده از كتاب « حليه‏المتقين علامه مجلسي» باب چهارم، فصل هاي اول تا پنجم آن بر گرفته شده. همه آن ها در كتاب ها و روايات آمده است. البته برخي از آن ها ممكن است از جهت سند مشكل داشته باشد، ولي بسياري از آن ها سند معتبري دارند.

موفق باشید.

خدایا شکرت