2777
2789

استارتر عزیز اگه واقعا قصدت کمک به خانومای منتظره لطفا به جای جواب دادن به کامنتای فرعی پیشنهادتو بگو عزیزم😙

خدایا هزاراااان بار شکررررت به خاطر فرشته نازنینی که بهم بخشیدی  بعد از 17 ماه انتظار، 10 شهریور 98 بی بی چکم هاله انداخت و 15 شهریور کاملا مثبت شد به لطف خدا و امام حسین،خدایا پسر کوچولومو در پناه خودت حفظ کن و هیچ خانمی رو حسرت به دل مادر شدن نذار،الهی آمـــین  خدایا شکـــــــرت،این سری بدون انتظار طولانی منو لایق مادر شدن دوباره دونستی😭❤ اولین ماهی بود که اقدام جدی داشتیم،خدایا شکرت.10بهمن1401 بی بی چک زدم بعد دوساعت هاله داشت،12ام دوباره زدم سریع هاله انداخت،عصرش ازمایش دادم و با بتای455 خوشحالیم تکمیل شد😍😍الهی فدات شم نفس مامان،انشاالله صحیح و سالم بیای بغلم،عاشق تو و داداش کوچولوتم😍😍🤗خدایـــــا دامن هرکی بچه میخاد رو با اولاد سالم وصالح سبز کن،آمیـــــــــن🙏
نمیدونم چرا تو هر تاپیک باید یه مشت زبون شیرین تشررریف داشته باشن

جالبه اینهمه سوال میکنن چه نسخه ای جواب نمیدین و نمیبینین یه پست این شکلی فورا جواب میدین

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم چرا تو هر تاپیک باید یه مشت زبون شیرین تشررریف داشته باشن

بخاطر اینکه دوست داری پر بازدید بشی پس خودتو ... فرض کن اگه نسخه پیچیده بودی همون اول میگفتی نه صد نفر بیان التماست کنن 

خانم بی اخلاق

خدایا شکرت برای این فرشته ای که بهم دادی دعای هر لحظه من بارداری تمام خانم های منتظر خدایا این حس شیرین رو قسمت همه خانم های منتظر کن
😆نمیدونم شاید.ولی باور کن یکی بعد 3سال ک باردار نمیشد همون ماه با توصیه های من باردار شد.یکی دیگه ه ...

عزیزم پس به منم بگو لدفن راهنماییاتو😁

خدایا هزاراااان بار شکررررت به خاطر فرشته نازنینی که بهم بخشیدی  بعد از 17 ماه انتظار، 10 شهریور 98 بی بی چکم هاله انداخت و 15 شهریور کاملا مثبت شد به لطف خدا و امام حسین،خدایا پسر کوچولومو در پناه خودت حفظ کن و هیچ خانمی رو حسرت به دل مادر شدن نذار،الهی آمـــین  خدایا شکـــــــرت،این سری بدون انتظار طولانی منو لایق مادر شدن دوباره دونستی😭❤ اولین ماهی بود که اقدام جدی داشتیم،خدایا شکرت.10بهمن1401 بی بی چک زدم بعد دوساعت هاله داشت،12ام دوباره زدم سریع هاله انداخت،عصرش ازمایش دادم و با بتای455 خوشحالیم تکمیل شد😍😍الهی فدات شم نفس مامان،انشاالله صحیح و سالم بیای بغلم،عاشق تو و داداش کوچولوتم😍😍🤗خدایـــــا دامن هرکی بچه میخاد رو با اولاد سالم وصالح سبز کن،آمیـــــــــن🙏
😆نمیدونم شاید.ولی باور کن یکی بعد 3سال ک باردار نمیشد همون ماه با توصیه های من باردار شد.یکی دیگه ه ...

دلت صافه عزیزم بخاطر همونه

نه که مثل استارتر از احساسات یه سری ادم منتظر سواستفاده کنی

خدایا شکرت هزاربار
اسلام براي سلامت جسمي و روحي و رواني ، فكري و ذهني و ...فرزند، دستور العمل‌هايي براي زمان و مكان و چ ...

با اجازه استارتر 

خانمای اقدامی اینارو هم رعایت کنین 

خدایا شکرت
متاسفم واسه خیلیاتون  اومدم اینجا بگم یه ثوابی کرده باشیم ولی واقعا حیف بعضیاتون مادر شین

بهتربود اول پستت میگفتی.بجای ثواب باعث کباب شدن خودت شدی.پس برای خودت متاسف باش

لینکشو پیدا کردم . هورا.ورزش اب کردن شکم :https://www.instagram.com/p/BtT02aBgFgz/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=149hni6pn37m4  شروع ورزش من ، برای آب کردن شکم ... یازدهم دی نود و هفت😊بود .... ولی بخاطر بعضی مشکلات ... متوقف شده😣😣😣چند روز درمیون ورزش میکنم . امیدوارم بتونم👌...رژیم غذایی ندارم . فقط ورزش . اندازه دورشکم در اغاز کار ۸۸ . باید به شصت و هشت برسونم👌من میتونم 😊
شما چی گفتیبهشون؟

خب بستگی ب مشکلشون داره از کی باشه.کلا زیاده 

فقط 15 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
جالبه اینهمه سوال میکنن چه نسخه ای جواب نمیدین و نمیبینین یه پست این شکلی فورا جواب میدین

اخه اگه بلد بود نسخه بپیچه یه نسخه واسه اخلاق گندش می‌پیچید که نپره به ادم بجاش نسخه رو بگه البته اگه نسخه ای باشه

خدایا شکرت برای این فرشته ای که بهم دادی دعای هر لحظه من بارداری تمام خانم های منتظر خدایا این حس شیرین رو قسمت همه خانم های منتظر کن