2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازش متنفرم چون ادم بشو نیست هر چقدر هم محبت کنم فکرمیکنه وظیفه منه دگه بش محبتم نمیکنم من خیلی میخوام اون خوب باشه میخوام دوستش داشته باشم ولی خودش نمیزاره نمیزاره 

ارامش و اسایش با توکل بر خدا 

همسر كه ندارم

جداشدم

اما چندوقته ي غمي ي مشكلي رو دلم سنگيني ميكنه اينجا ميترسم بگم چون مسعله خاصه بعضيا تاپيك به بيراهه ميبرن

تو دنياي واقعي هم به كسي نگفتم و تنهايي دارم باهاش دست و پنجه نرم ميكنم

فقط از خدا ميخام تنهام نزاره و توان شو بهم بده تا آخرش برم و حقمو بگيرم

بزودي زود خيلي زود من به آرزوم ميرسم و ميام رمز و رازشو براتون فاش ميكنم و با خوشحالي تو امضام اعلامش ميكنم،خدايا ممنونم ازت ✌️
چرا نميگي؟

حوصله شوندارم،میدونی بعداززایمان خانواده ی شوهرم اذیتم کردن دیدن بچه م نیومدن،الانم میریم خونه شون خواهرشوهرم ازاتاق درنمیادبیرون یعنی ازمن متنفره ونمیخادمنوببینه،مادرشوهرم بچه موبرمیداره میذاره داخل اتاق،این موضوع سوهانه روحم شده همش باخودم فک میکردم اون بچه نه ماه داخل شکم من بوده من واسش ازجونم مایه گذاشتم کسی که چشم دیدن منونداره بچه مم نبینه،شوهرم خودش میدونی من ازاین موضوع ناراحتم ولی برو ی خودش نمیاره

کم کم دارم ازشوهرمم متنفرمیشم