یاد اون دختره افتادم بش گفته بودن پنهونی ببریمت ازمایش بکارت
اگه اعتماد ندارید ازدواج نکنید
والسلام
اینم برا اینکه دیگه نپرسید من کله شق هستم من دانشگاه نرفتم و ازدواج کردم ! فاصله عقد ساده و ماه عسل من تنها ۲۰ روز بوده است !!!! من بعد از ۴ ماه و نیم که از ماه عسلم میگذرد حامله هستم ! من و همسرم با هم اختلاف جدی داریم و ضمنا من تغییر نکردم فقط از اعتقاداتم حرفی نمیزنم اونم فقط و فقط بخاطر نی نی یار ۵ !!!! در آخرچیپس سرکه ای و من دو نفر هستیم ! برای اطلاعات بیشتر به نی نی یار جهت چک کردن آی پی مراجعه کنید !
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
وا یاد اون دختره افتادم بش گفته بودن پنهونی ببریمت ازمایش بکارت اگه اعتماد ندارید ازدواج ...
وقتی طرف غریبه باشه و از گذشته اش اطلاعی نداشته باشی تحقیق دربارش زیاد بد هم نیست ...گویا اخبار گوش نمیدی که روزانه چجوری کلی دختر فریب اینجور ادمها رو میخورند !
با اجازتون برخی از اقایون کارشون اینه
برای براورده شدن حاجتم و سر و سامان گرفتم زندگیم صلوات بفرستید ..ممنون
وقتی طرف غریبه باشه و از گذشته اش اطلاعی نداشته باشی تحقیق دربارش زیاد بد هم نیست ...گویا اخبار گوش ...
میگم زندگیت رو با شک و تردید اغاز نکن وگرنه همه اینا رو کاملا میدونم
اینم برا اینکه دیگه نپرسید من کله شق هستم من دانشگاه نرفتم و ازدواج کردم ! فاصله عقد ساده و ماه عسل من تنها ۲۰ روز بوده است !!!! من بعد از ۴ ماه و نیم که از ماه عسلم میگذرد حامله هستم ! من و همسرم با هم اختلاف جدی داریم و ضمنا من تغییر نکردم فقط از اعتقاداتم حرفی نمیزنم اونم فقط و فقط بخاطر نی نی یار ۵ !!!! در آخرچیپس سرکه ای و من دو نفر هستیم ! برای اطلاعات بیشتر به نی نی یار جهت چک کردن آی پی مراجعه کنید !
برو ثبت احوال مشخصاتشو بده البته خودش هم باید باشه
نمیخوام خودش بفهمه ... چون جنبه منفی تو ذهنش داره ... ولی از طرفی من زیاد نمیشناسمش ...از کجا معلوم راست بگه ! من بد بین نیستم ولی میگم شاید راهی باشه من ندونم فردا حسرت نخورم
برای براورده شدن حاجتم و سر و سامان گرفتم زندگیم صلوات بفرستید ..ممنون