2777
2789
عنوان

سزارین

4556 بازدید | 52 پست

سلام من امروز واس سزارین اوکی داد.اونم خیلی راحت.کسی بوده ک سزارین با بیحسی کنه؟؟ترس داره اتاق عمل؟الان هفته ۳۰ ام.بعد سوال دوم اینکه من طی حاملگی مجبور ب خوردن اسپرین بودم بخاطر غلطت خونم چندهفته قبل عمل قطعش میکنن؟و اینکه تو اون هفته ها ک اسپرین نمیخورم مشکلی پیش نمیاد؟اخه ی سوراخ کوچولو تو دهلیز قلبمه ک دکتر قلبم گفت فقط باید موقعی ک باردار شدی اسپرین ۸۰ مصرف کنی.میخوام ببینم قطع اسپرین مشکلی پیش نمیاره؟

دکترتون باید نظر بده 

اتاق عمل ترس نداره

بی حسی هم عالیه

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تو هفته ۲۰ قطع کردم الان ۲۹ هستم....در مورد سزارین خب همه بی حسی هستن دیگه که بعضیا رو دیدم بعدا دچار کمر درد شدن

زندگی زیبا و مثبت از ذهنی زیبا و مثبت ساخته می شود

عزیزم مبارک باشه . درباره قرصت هم حتما دکترت بعد از بررسی شرایطت بهت میگه چکار کن . من بیحسی بودم هر دوتا دخترم . پمپ درد داشتم عالی بود . نگران نباش

آرزو کن،گوش های خدا پر است از آرزو،و دست هایش پر از معجزه،شاید بزرگترین آرزوی تو،کوچکترین معجزه ی خدا باشد، خدایا معجزه ات را میخواهم ... 

برای آسپرین باید از دکترت بپرسی

ولی بی حسی خیلی خوبه اما به من نیافتاد تا یه سال کمردرد بودم و گودی کمرم گرفتم😑

میشه برای سالم به دنیا اومدن دخترم و سلامتی خودم صلوات بفرستید ؟ لایک کنید منم براتون بفرستم مرسی مهربونا 🥰امیدوارم بعد از ۹ سال بتونم توی آغوشم بگیرمت و بهت شیر بدم مطمعنم خدا تو رو دوباره بهم داده اینبار قلبت سالمه بدنت سالمه انشالله😓

اسپرين رو نميدونم

ولي يك ماه پيش سزارين شدم بصورت بي حسي

بدنا باهم فرق داره

من از همون شب اول پاشدم راه رفتم

از روز سومم حالم خوب بود راه ميرفتم خودم كارامو ميكردم

بالاخره مامان جانان كوچولو شدم    خدايا شكرت🙏🙏

من زايمان اولم بي حسي بود خيليم راحت بود تا چند ساعت بعدشم چون بي حسي درد نداري كلا خيلي خوبه و آدم استرس نداره

دراز ميكشي ميري مياي راحت راحت راحت

هيچجاي قرآن نگفته سگ نجسه،نگفته زن ناقص العقله،نگفته صيغه مجازه

ب منم آسپرین داد،ولی وقتی میخورمش دست و پام پرش میگیره و اختیار حرکتشون از دستم خارج میشه،ب دکترم گفتم،گفت دیگه نخور،زنگ بزن مطب،از دکترت بپرس

۳۵هفتگی اومدم بغل مامانم،چون پسر عجولی هستم و دوس داشتم زودتر مامانمو ببینم😊