2777
2789
عنوان

تجربه های مفید

124 بازدید | 4 پست

سلام.

من یه پسرِ ۱ ماهه دارم.

رفلاکس داره و کولیک.

مامانای عزیز میفهمن چی میگم و از شب زنده داریهای نوزادی و درد شکم و... خبردارن.

خواستم چند تا تجربه بگم شاید به درد تازه مامانا و مامانای آینده بخوره. 

پسرم روزای اول خوب میخوابید اما الان چند شبِ تا صبح بیداره و روزم کلا کم میخوابه.

از بیخوابی حالم خرابه. 

یکی دو مورد واسه کولیک و دل درد امتحان کردم که خداروشکر بی تاثیر نیست و حس میکنم درد پسرم کم شده. گوش شیطون کر😥😥

از عطاری روغن استخودوس گرفتم خیلی خوشبو و آرامبخشِ.بدنشو خصوصاً شکمش رو قبل خواب یه کوچولو با روغن ماساژ میدم و یکی دو قطره هم رو رختخواب یا بالشش میریزم که به خواب و آرامشش کمک کنه.

بعد با یه پارچه فقط قسمت شکمش رو میبندم نه شل باشه نه سفت. 

قطره ایزی کول بیبی ۵ قطره با یه ق چایی خوری عرق نعناع قاطی میکنم میدم.هر چی باد داره با چرخوندن پاهاش حالت دوچرخه  خارج میکنم😥

موقع خوابم یه سایز پوشکشو بزرگتر میبندم که جیش کرد نچسبه بهش البته اگه واسه نی نی تون خیلی بزرگ نباشه.

واسه ادرار سوختگی هم  روغن استخودوس خیلی خوبه و همچنین روغن کنجد و زیتون. 

اگه خدایی نکرده پاهای نوزاد سوخت از آرد هم میتونید استفاده کنیدخیلی خوبه.آرد تو یخچال یا فریز باشه خنک میشه و حس خوبی میده وقتی به محل سوختگی میریزید.یجورایی عملکرد پودر بچه رو داره.

کرم ثمین هم واسه پوست و جوشای نوزادی خیییییلی زود جواب میده.

تا اکتشافات بعدی خداحافظ 🙄

اگه کسی تجربه های اینجوری داره و جواب گرفته ممنون میشم در میون بزاره. 

بنظرم اون آردو استفاده نکنی بهتره کلا از پودر واسه نوزاد نباید استفاده کرد چون تو هوا پخش میشه و واس ...

آرد که چیز بدی نیست.مثل پودر پخش نمیشه.

من پودر استفاده نمیکنم چون هم عطرش و هم گردش آلرژی زاست.

اما آرد مواد طبیعیه و ضرر نداره.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه خوابش که بنظرم باید تحملتو ببری بالا و هروقت خوابید کنارش بخوابی

غذاهای نفاخ لبنیات گوشت گاو و ادویه اینا نخوری خیلی خیلی تاثیر داره

نبات عرق نعنا اینا تا اونجا که میتونی نده بهش چون رفلاکس و کولیکو بیشتر میکنن

بعد از شیر دادن رو شونت بزارش یه ربع که ب گشت شیر نداشته باشه و خوابش عمیق تر بشه