2777
2789
عنوان

برم خونمون یا زوده

| مشاهده متن کامل بحث + 589 بازدید | 43 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلم واسه خونه وهمسرم خیلی تنگ شده ولی گفتم که اونجا تنها میمونم همه میان عروسی من تنهام

خوب تنها بمونی 

مهم اینکه در کنارشوهرتی 

من اصلا با خیا نت  کاری ندارم 

اصل کارت مشکل داره وقتی خانواده تشکیل میدی باید همیشه با هم باشید 

نمیشه هر کس بره سمتی که دوست داره 

به این فکر کن که وقتی از سرکار میاد، خسته اس 

غذا درست وحسابی ۲۰ روز نخورده 

تو نبودی که بهش ارامش بدی 

‏یه بار موقع خداحافظی یکی بجای تعارفات معمول و ارزوی موفقیت؛   بهم ساده گفت: غمت کم... و این قشنگ ترین جمله ای بود که شنیدم...  

۱۲ ساعت راه با ماشینه 

با هواپیما راحت می تونی برگردی پیشش

‏یه بار موقع خداحافظی یکی بجای تعارفات معمول و ارزوی موفقیت؛   بهم ساده گفت: غمت کم... و این قشنگ ترین جمله ای بود که شنیدم...  

برگرد سر خونه زندگیت

بحث اعتماد نیست بحث عادت کردن به ندیدن همه.

نه من

نه شوهرم هیچ کدوم حتی یه شب بدون هم نمیتونیم بخوابیم

وقتی میریم خونه مامانم اینا تا چهار صبح باهاشون حرف میزنم

شوهرم میره توی اتاق استراحت کنه ولی تا زمانی که نرم پیشش پلک روی هم نمیذاره و نمیخوابه

نه که نخواد نمیتوووونه بخوابه

منم دورم از خانواده م خییییییییییییلی هم خانوادمو دوست دارم ولی حتی یه شب هم ول نکردم برم پیششون

این فاصله ها باعث دوری از هم میشه

علاقه کم میشه محبت کم میشه

الان بابا و مامانم هم همینطوری ان

قسمت شد مامانمو بردیم کربلا بابام بخاطر وضعیت جسمیش نتونست بیاد پشت دستمو داغ کردم دیگه از هم جداشون نکنم

خواهرم میگه اون مدت رو یه سره از دوری مامانم گریه کرده بود میرفت الکی آب میخورد و خونه جارو میکشید که خواهرم نفهمه گریه میکنه

مشغول میکرد خودشو که حواسشو از نبودن مامانم پرت کنه توی خونه همش اسم مامانمو صدا میکرده یه سره قربون صدقه عکساش میرفته

پشیمون شدیم این دو تا رو از هم جدا کردیم 

مامانمو بهش رسوندیم انگار تازه بهش اکسیژن رسیده باشه

انگار دستش به ضریح خورده باشه صورتش رو توی دستاش گرفته بود پیشونیشو میبوسید 

نذار از هم فاصله بگیرید بذار تا آخر نفستون به نفس هم بند باشه باید از عشق مراقبت کرد نذار عادی بشین برای هم 

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است

آفرین دختر خوب 😍😍😍

برای عروسی با خودش برگرد بذار احساس کنه برات مهمه

برگرد سر خونه زندگیت بحث اعتماد نیست بحث عادت کردن به ندیدن همه. نه من نه شوهرم هیچ کدوم حتی یه ش ...

عزیزم نه که همو دوست نداشته باشیم خیلی هم داریم ولی با این دوری مشکلی نداره شاید چون دلش برام میسوزه که از خانواده م دورم کرده

برگرد خونت

وقتی هم که برگشتی حتما یجوری بهش بفهمون 

که بخاطر تو برگشتم و طاقت نیاوردم و دلم نیومد تنها بمونی و همش بی قرار بودم و از این حرفا.

احساس مهم بودن و توجه فراوان بهش بده.

با همین کاراست که زن و شوهر بهم وابسته میشن و نفسشون به نفس هم بند میشه.

عزیزم نه که همو دوست نداشته باشیم خیلی هم داریم ولی با این دوری مشکلی نداره شاید چون دلش برام میسوزه ...

همین که مشکلی نداره یعنی داره عادت میکنه که بود و نبودت براش فرق نداشته باشه

یعنی میتونی انقدر معمولی باشی که بتونه یه ماه نباشی و ککشم نگزه

ببخش رک میگم

ولی اگر علاقه رو بشه با عدد سنجید این ترک کردن ها حجم اون علاقه رو از صد میتونه به هفتاد و به مرور زمان به خیییییلی کمتر از این حرفا برسونه

میگی نه امتحان کن بذار چند سال دیگه که سن ازدواجتون بیشتر شد به حرفم میرسی

تکرار میکنم منم از خانواده م دورم شوهر من هم کاملا متوجه این مساله هست که دلتنگی وجود داره و یک سره میگه پنج شنبه پرواز کنیم جمعه برگردیم فقط یه شب هم پدر مادرت رو ببینی خودش کلیه ولی من بخاطر هزینه ها قبول نمیکنم انقدر بریم و بیایم وگرنه اگر قرار به فهمیدن باشه شوهر های ما هم میفهمن 

بحث اینه که بعد از تشکیل زندگی مشترک اولویت اول زن و شوهر باااااید همسرشون باشه

اصلا همین مساله باعث شده که شوهرم میگه هر چه زودتر بریم شهر پدر مادرت زندگی کنیم به خانواده ت نزدیک بشیم چون برای تفهیم شده دلتنگیه وجود داره ولی اولویت با همسره

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است