خانومای عزیز یه ماه پیش با شوهرم اومدیم شهر خودمون بعد ده روز رفت تهران و من موندم پیش خانواده م حالا بیست روزه که رفته و ماه بعد عید قربان عروسی دخترخاله مه میخوام بمونم فعلا و اینکه همسرم مرد خوبیه و کاملا بهش اعتماد دارم و صبح تا شب سر کار ، و خودش میگه تهران خیلی گرمه و اگه دلت خواست میتونی تا عروسی دختر خالت بمونی البته تو شهرستان ما اکثرا اینطوری خانما تابستون میان میمونن ولی یه جوری م به نظرتون نمونم تا عروسی و برگردم یابیخیال این یه ماه و واسه خودم زندگی کنم و خوش باشم و البته بلافاصله بعد اینکه من رفتم فامیلامون واسه عروسی میان و من تنها میشم قبلا هم اومدم وهمیشه حدود یه ماه میمونم
بنظرم نمون اگ من بودم یه ماه رو هم نمیموندم حالا ک عروسی داشتین ۱۵ روز میموندی پیش خانوادت میرفتی یه هفته مونده ب عروسی میومدی
چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید! زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشست ... ❤خدایا نگاهتو از منو زندگیم بر ندار😘💖تمام زندگی من 👈ستیا و باباش😍😘🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤امضام مال چند سال قبله دخترمو از دست دادم تو اوج شیرین زبونیش میشه برای آرامش دل منو باباش دعا کنید😭💔خدایا میشه دوباره بغلمو با دستات پر کنی خیلی خسته ام😢😔
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!