2777
2789
عنوان

برم خونمون یا زوده

| مشاهده متن کامل بحث + 589 بازدید | 43 پست

بنظرم نمون اگ من بودم یه ماه رو هم نمیموندم حالا ک عروسی داشتین ۱۵ روز میموندی پیش خانوادت میرفتی یه هفته مونده ب عروسی میومدی

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید! زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشست ... ❤خدایا نگاهتو از منو زندگیم بر ندار😘💖تمام زندگی من 👈ستیا و باباش😍😘🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤امضام مال چند سال قبله دخترمو از دست دادم تو اوج شیرین زبونیش میشه برای آرامش دل منو باباش دعا کنید😭💔خدایا میشه دوباره بغلمو با دستات پر کنی خیلی خسته ام😢😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا برام قابل درک نیس یکی دوسه ماه خونه زندگیشو ول کنه

هرچقدرم به شوهرت اعتماد داری نباید بذاری انقدر تنها بمونه.اون اگه میخواست انقدر تنها باشه چرا ازدواج کرد پس

بس کن رباب سر به سر غم گذاشتی                            اصلا خیال کن که تو اصغر نداشتی  

چه طاقتی داره ماشالله تا عید قربان یکماه مونده بیچاره شوهرت پس تنهایی و غذا رو چیکارمیکنه؟🤔😐

بعدشم اتفاقا دوران حاملگی بیشتر میری و موندگار میشی چون هم حال جسمیت بد میشه هم حال روحیت ادم دوس داره دوروبرش شلوغ باشه 

اگر من به جات بودم همین ۲۰ روزم نمی موندم 

شما یک خانواده اید 

همون ۱۰ روزم که با هم بودید زیاد موندید 

من با شوهرم همه جا میرم و بر می گردم

‏یه بار موقع خداحافظی یکی بجای تعارفات معمول و ارزوی موفقیت؛   بهم ساده گفت: غمت کم... و این قشنگ ترین جمله ای بود که شنیدم...