2777
2789
عنوان

حاملگی بعد از سقط

306 بازدید | 33 پست

سلام دوست جونیا من یه ماهه بچم سقط شده😢😢😢 میخوام ببینم چقدر بعداز سقط حامله میشم رابطه بدون جلوگیری هم داریم؟

خدایا ازت ممنونم که منم لحظه شیرین بارداری رو تجربه کردم ممنونم از هدیه قشنگت خودت مواظبش باش و سالم بیاد بغلم از همه دوستانی هم که برای این لحظه شیرین برام صلوات فرستادن ممنونم امیدوارم به همه آرزوهاتون برسید اگه امکان داره برای سالم بودن نی نیم و شنیدن صدای قشنگ قلبش یه صلوات مهمونم کنید ممنونتون میشم💞🤰

خیلی حالم بد دیگه خودمو دعا نمیکنم 

من دقیقا بلافاصله بعد سقط اقدام کردم

دخترم،عشق مامان،چراغ خونم،بی صبرانه منتظرم دستای نازتو بگیرم امیدم (برای سلامتی نی نی م صلوان بفرستین ممنون)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی حالا حالاها نمیشه؟

خدایا ازت ممنونم که منم لحظه شیرین بارداری رو تجربه کردم ممنونم از هدیه قشنگت خودت مواظبش باش و سالم بیاد بغلم از همه دوستانی هم که برای این لحظه شیرین برام صلوات فرستادن ممنونم امیدوارم به همه آرزوهاتون برسید اگه امکان داره برای سالم بودن نی نیم و شنیدن صدای قشنگ قلبش یه صلوات مهمونم کنید ممنونتون میشم💞🤰

باید ببینی دکترت چی میگه , من 6هفته سقط کردم , دکترم گفت 3ماه جلوگیری کنم , رابطه باید با جلوگیری باشه تو این مدت

تیکر کاهش وزن تا شب یلدا 😍😍😍💪💪💪     گروه آبی : وزن شروع 75 , وزن فعلی 65 , وزن هدف 50

چرا احتمالش هست ولی میگن تا شیش ماه بعدش رحم اماده تره برا اقدام

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید! زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشست ... ❤خدایا نگاهتو از منو زندگیم بر ندار😘💖تمام زندگی من 👈ستیا و باباش😍😘🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤امضام مال چند سال قبله دخترمو از دست دادم تو اوج شیرین زبونیش میشه برای آرامش دل منو باباش دعا کنید😭💔خدایا میشه دوباره بغلمو با دستات پر کنی خیلی خسته ام😢😔

یعنی اگه حامله بشم دوباره سقط میشه؟

خیلی حالم بد دیگه خودمو دعا نمیکنم  من دقیقا بلافاصله بعد سقط اقدام کردم

شاید بدموقع اقدام میکنی , روزهای تخمک گذاری اقدام کردی ?

تیکر کاهش وزن تا شب یلدا 😍😍😍💪💪💪     گروه آبی : وزن شروع 75 , وزن فعلی 65 , وزن هدف 50

خب چه موقع باید اقدام کنم یه ماه ۱۱ ۱۳ ۱۵ ۱۷ 

یه ماه هم برعکسش انجام میدم ۱۲ ۱۴ ۱۶ ۱۸

دخترم،عشق مامان،چراغ خونم،بی صبرانه منتظرم دستای نازتو بگیرم امیدم (برای سلامتی نی نی م صلوان بفرستین ممنون)
یعنی حالا حالاها نمیشه؟

هر کی یه جوره گلم یکم اجازه بده تا6ماه رحمت جا بیفته ه حامله شی سخته دوباره سقط میکنیا من بچه5ماهه سقط کردم الان باردارم بعد8 ماه حامله شدم ولی رو تخت همش افتادم جفتم پایینه خونریزی دارم البته من خودم جلوگیری کردم که نشم 

خدایا مرسی که پسرمو سالم بهم دادی❤️💖❤️💖💋😍💋😍💋💐💋💐💋💐

سلام حتما جلوگيري داشته باش چون زودتر از ٦ماه احتمال سقط دوباره داره من خودم سقط داشتم دوبار بار سوم شش ماه صبر كردم بعد ٦ماه با اولين اقدام خدا لطف كرد و باردار شدم اونم دوتايي

اره 

تازه کلی هم دارو مصرف میکنم اونم با فولیکولای خیلی خوب اما نشدم فعلا  البته بعد سقطم

خب چه موقع باید اقدام کنم یه ماه ۱۱ ۱۳ ۱۵ ۱۷  یه ماه هم برعکسش انجام میدم ۱۲ ۱۴ ۱۶ ۱۸

به نظرم یه بار برو سونو ببین تخمک گذاریت کی هست , هر ماه تو همون روزها اقدام کن , منم 14 پریود به بعد اقدام کردم تا 3ماه ولی باردار نشدم , رفتم سونو دیدم تخمک گذاریم روز 8 پریودیم بود😶

به نظرم یه بار برو سونو ببین تخمک گذاریت کی هست , هر ماه تو همون روزها اقدام کن , منم 14 پریود به بع ...

میرم بعد از سقطم دوبار رفتم سونو یکبارش که تخمک ازاد شده بود اقدامم داشتم اما باردار نشدم