2777
2789
عنوان

اولین جمله شوهر که...

| مشاهده متن کامل بحث + 17392 بازدید | 314 پست

انقد فک کردم تا یادم اومد، قبل اینکه من جواب مثبت بدم زن عموش زنگ زده بود خونمون با مامانم حرف میزد بعد مامانم گفته بود دخترم بازم وقت میخواد برگشته بود پشت تلفن به زن عموش گفته بود بهشون بگو اگه جواب رد بدن میام پشت در خونشون چادر میزنم تا جواب مثبت بگیرم، بعدش یه شبم واسه آشنایی رفته بودیم خونشون شام دعوتمون کرده بودن تو کل مهمونی چشمش به من بود سر سفره همش به من تعارف میکرد میگفت بخور دیگه، بعد عقد هم همش میگفت تو لیاقتت خیلی بیشتر از منه واقعا منو میپرستید. هیییییییی اما الان همه اون حرفاشو فراموش کرده دلم واسه اون روزا تنگ شده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توی دوران نامزدی یه مدت با خانوادم مسافرت بودیم زنگم نمیزد ومنم دلتنگش بودم😢 بهش پیام دادم بعدا میگفت اون پیامت مدتها منو میخندوند و کلی بهت میخندیدم

اینم پیامه

تو بشو ساحل قلبم من میشم ماهی مرده 

که بگن به عشق ساحل لب دریاجون سپرده

تو بشو ماه قشنگ لحظه های بی قرارم 

من میشم زلال بارون تا کنار تو ببارم

اون موقع بچه بودم😕هنوزم تا دوسال قبل یادش بود و کلی بهم میخندید😈

All you need is love❤❤

قبل از عقد دوران اشناییمون گفت خیلی خیلی دوست دارم😍😍😍

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود

اونموقع ها دوست فامیلی بودیم بعدش اومد نزدیک کرد صورتشو بعد گفت میدونی چیه منم کلا هولم خیلی بعد گفت میدونستی خیلی خوشگلی منم احمق فرار کردم و گند زدم یه صحنه رمانتیکمون😐😐😐

صبح یعنی پایان دلتنگی خورشید برای دوباره دیدن تو
یوقت گوش نکنی ب حرفش هر گوشه ای ک دیدی بخوابی اونوقت بهت بگن چرا اینکارو میکنی توهم بگی شوهرم گفته ن ...

😅😅😅😅😅خیلی باحالی

من اونقدر به داشته هام فکر میکنم که وقت نمیشه به نداشته هام فکر کنم❤❤❤
اولین جمله ای که یادم میاد دم در آزمایشگاه بودیم  نمیدونم چی شد  گفتم چقد راهش دیره😁😁😁 ...

😂

- تو فک کردی من ی فاحشه ام؟ +همه ی ما فاحشه ایم گریس،فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو می فروشه،یکی شعورشو،یکی انسانیت...
تو فرشته نجات زندگی منی

ای جاعن😻😂

- تو فک کردی من ی فاحشه ام؟ +همه ی ما فاحشه ایم گریس،فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو می فروشه،یکی شعورشو،یکی انسانیت...