2777
2789

بله کلا روی رونام به قطر یه سانت حساسیت داد و از بس مسخاروندم زخم میشد

این حاجت اول است و آخر: ((تاول به گلوی اختلاسگر))    تحریم اگر شبیه چاقوست  تبعیض گلوله است و خنجر    سهم منو تو کجاست ( اگه گفتی😏😏🤔)     لعنت به جیبای اختلاسگر                              🙂💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روز ۱۱ ام بود فکر میکنم. دکترم قرص هیدروکسی زین و پماد بتامتازون بود فکر میکنم بهم داد. یه آمپولم زدن که یادم نیس ولی همون ساعت درست شدم فرداش خوبه خوب بودم

این حاجت اول است و آخر: ((تاول به گلوی اختلاسگر))    تحریم اگر شبیه چاقوست  تبعیض گلوله است و خنجر    سهم منو تو کجاست ( اگه گفتی😏😏🤔)     لعنت به جیبای اختلاسگر                              🙂💔
چه مدت طول کشید تا خوب شه الانم ادامه داره  چکار کردین

این فقط آلرژی به داروهای بی حسی هست عزیزم با دارو برطرف میشه فورا .ولی من دوسه روز که صبر کردم خودش خوب بشه هر روز بدتر شد. فقط دارو که خوردم فورا درستش کرد.اصلا هم موندگار نیس نگران نباش

این فقط آلرژی به داروهای بی حسی هست عزیزم با دارو برطرف میشه فورا .ولی من دوسه روز که صبر کردم خودش ...

ممنون عزیزم خیالم رو راحت کردی من امروز بدن درد داشتم یه قرص ایبو پروفن خوردم فک کنم واسه اونه 

ممنون عزیزم خیالم رو راحت کردی من امروز بدن درد داشتم یه قرص ایبو پروفن خوردم فک کنم واسه اونه 

نه از اون نیستش عزیزم بخاطر انواع و اقسام داروهای بی حسی و آنتی بیوتیک موقع زایمان هست که چند روز بعد آثارش به پوست میرسه و بدن آلرژی میده ولی حتما دکتر برو و صبر نکن خودش خوب بشه. قدم نو رسیده هم مبارک😘😍😍😊😊

سلام ببخشید میشه بگی کهیرت خوب شده یا نه و اینکه چکار کردی خوب بشه و چند روز طول کشید؟ منم 13 روزه ...

سلام نه رفتم دکتر یه امپول بتامتازون داد و قرص هیدروکسی زین کمتر شده ولی هنوزم هر جامو میخارونم قرمز میشهولی نه مثل اول میخام دوباره برم دکتر یه چند روز دیگه