2777
2789
عنوان

بچها یعنی چی من همزاد دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1525 بازدید | 65 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه بار ازتوی چهارچوب در/خونمون قدیمی سازه/یه پارچه پیداکردم که خیلی گره زده بودن.یه بارم از زیر کاشی ...

چهار گوشه خونتو سرکه بریز اگرم طلسمی چیزی  باشه همش باطل میشه 

کاربر دختری از جنس غم هستم، کاربری قبلیم به دلیل 30یا30تعلیق شد.// فکر کنم نی نی یار شب با من خصومت شخصی داره 🤔😕//  دعا کنید به بزرگترین آرزوم برسم.
پس همه ایرانیا یه همزاد دادن😂😂😂 چون این شرح حال خیلی از ماست😂😂

منم که خودم همزادم😎

آسمان چشم اوآیینه کیست...آنکه چون آیینه بامن روبه روبود...دردونفرین دردونفرین برسفرباد...سرنوشت این جدایی دست اوبود........آه....گریه نکن که سرنوشت گرمراازتوجداکرد...عاقبت دلهایمان باغم هم آشناکرد.....

همه همزاد دارن هم از نوع نس هم جن

آخوند هم چرت گفته چون اولا تاخودت کاری نکنی کسی نمیتونه کاری کنه

دوما فقط با روضه همه مشکل ها حل میشه سمت این خرافات چرند نرو

من شوهرم طلبه س میگه چنتا آخوندارو دیده یهودی و....هستن میان تو لباس آخوندی گاها مسجد هم دارن از بس این مملکت رو گند گرفته و چرت و پرت میگن

واقعا.تو روخدا

آره حدیث داریم منم اینکارو کردم اسپند هم دود کن خیلی خوبه 

کاربر دختری از جنس غم هستم، کاربری قبلیم به دلیل 30یا30تعلیق شد.// فکر کنم نی نی یار شب با من خصومت شخصی داره 🤔😕//  دعا کنید به بزرگترین آرزوم برسم.