2777
2789
عنوان

بچها یعنی چی من همزاد دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1525 بازدید | 65 پست
بخدا خیلی ترسیدم همشم تنهام با بچم خونه.اون اقاهه گف که بچت همیشه مریضه وغذانمیخوره بچتم اذیت میکنن

عزیزم همزاد وجود داره حتی تو روایات هم اومده.

اما طلسم و جادو نه 

مرتب سوره ی ناس و جن رو بخون 

وقت اذان صداش رو بلند کن بزار تو خونه پخش بشه

همینطور قرآن قبل از اذان رو 

ان شاءالله مشکلت حل بشه

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس همه ایرانیا یه همزاد دادن😂😂😂 چون این شرح حال خیلی از ماست😂😂

همه همزادا رو ریختن تو ایران 😂😂😂😂

صدا میکنم ” تو ” را! این ” جانی ” که میگویی، جانم را میگیرد! نزن این حرف ها را! دل من جنبه ندارد...

همزاد یعنی اینکه یکی یا چند تای دیگه شبیه خودت توی دنیا وجود داشته باشه و همه دارن ولی اینکه طلسم شدی و اینا نشنیده بودم تا حالا 

کاربر دختری از جنس غم هستم، کاربری قبلیم به دلیل 30یا30تعلیق شد.// فکر کنم نی نی یار شب با من خصومت شخصی داره 🤔😕//  دعا کنید به بزرگترین آرزوم برسم.

عزیزم اینارو باور نکن،خداست که هر لحظه مراقبمونِ و هیچ‌قدرتی از اون برتر نیست خودت رو به اون بسپار 

من همونم که ی روز میخواستم دریا بشم                     میخواستم بزرگ ترین دریای دنیا بشم!!

از یک رمال پرسیدی اینارو بهت گفته یا نه ؟

کاربر دختری از جنس غم هستم، کاربری قبلیم به دلیل 30یا30تعلیق شد.// فکر کنم نی نی یار شب با من خصومت شخصی داره 🤔😕//  دعا کنید به بزرگترین آرزوم برسم.