2777
2789

ما وام گرفتیم ۲۰تومن ۳۶ماهه...۵تومن قسط دادیم ..حالا میگن اون فقط سودش بوده ۲۰میلیونو ۴۰۰تومن بدهکاریم😢😢😢😢

ن کاری هس ن پولی ..صب تا شب سگ دو بزنی هیچی ب هیچی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما وام گرفتیم ۲۰تومن ۳۶ماهه...۵تومن قسط دادیم ..حالا میگن اون فقط سودش بوده ۲۰میلیونو ۴۰۰تومن بدهکار ...

هی لعنت ب بی پولی 😭

خدا💚 بزرگ ترین ترین ثروت انسانه و این ثروت قابل قیاس با هیچ خوشبختی دنیوی نیست.

ما بانک مهر اقتصاد سپرده داشتیم وام گرفتیم 30تومن ماهی 700داریم قسط میدیم 5تومنم سود دادیم ولی بازم این تموم شد وام برمیداریم حداقل شاید بتونیم ی خونه بخریم

🌹🌷⚘اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»🌹🌹🌹لطفا براحل مشکلات زندگیم بخونید شوهرم سرعقل بیاد قبول کنه خونه بخریم هرکسی خوند بگه تا منم براش بخونم

اگه حتما ضامن دولتی با کسر از حقوق داری یا بازنشسته تامین اجتماعی اقوام درجه یک سپرده کن ها من شش ماه سپرده کردم جاهازمو سه تیکه بزرگشو با هشت تومن وامی که میدادن بخرم اون موقع ضامنمم قبول کردن پول گذاشتنی الان سه ساله نمیدن یخچالی که سه سال پیش با لباسشویی و اجاق میخریدم هشت الان فقط یخچالش نوزده میلیونه من هنوز دنبال اون هشت میلیون وام چون کسر از حقوقی که اونا میخواستنو شرکت ضامنم نمیده به متنش ایراد گرفتن

لطفا درخواست دوستی ندید