2777
2789

سلام شوهرم بدجور باهام سرد شده و به هیچ راهی اروم نمیشه .

دلیل دعوامون اینکه به گفته خودش من هر چیزی تو خونمون باشه رو به مادرم میگم .

هرچی بهش میگم من اشتباهمو فهمیدم کمکم کن درست بشه گوشش بدهکار نیست .

ما تو خونه مادرم زندگی میکنیم .

مادرم عادت داره همه چیزو میپرسه .

مثلا تو ماه رمضان شوهرم هرشب ساعت ۱۰میرفت بیرون .

اینام هرشب میپرسیدن کجا میره چکار میکنه 

قصد بدی از پرسیدن ندارن .

ولی شوهرم بدش میاد من به مادرم بگم مثلا شوهرم رفتن مغازه قلان چیزو بخره .

امروز بهش گفتم کمکم کن دوتایی این مشکل حل کنیم گفت خستم کردی چقدر من مشکلات حل کنم .

از این حرفا .

منم گفتم حالا که اینطوری شد منم دیگه خونه نمیام تا مثل ادم بیای حرف بزنیم مشکلمون حل کنم .

گفتم ادم زپ حاملرو انقدر عذاب نمیده اگه برا بچمون مشکلی پیش بیاد مقصرش توای .

اونم گفت دهنتو ببند مقصر منم یاتو .

من گفتم من مقصرم قبول .

تو چرا برا درست شدنش تلاش نمیکنی دور ادم خط میکشی .

حالا من چکار کنم .

از خونه برم یا نه ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونم حامله ای و حساس شدی ولی تو این موضوع شما مقصری و اون کاری از دستش بر نمیاد ، شما خودت باید رو خودت کار کنی و راز نگه دار باشی و اعتمادشو به دست بیاری. اون دقیقا چیکار میتونه بکنه برای برگشتن اعتمادش؟😐

یکم واقع بین باش

چرا برا زندگیت حریم نداری؟منم همسایه دیوار ب دیوار مامانم هستم ولی لوزومی نیست همه چی رو بهش بگم مامانم تازه خیلی راز نگه داره

خدایا میدونم که میبینی دلم طوفانه ارامشو ب زندگیم برگردون

همه چیزونگی نمیفهمه که به مادرت گفتی توچراپیش شوهرت میگی که بفهمه

بعدشم بهتره درباره شوهرت بامادرت حرف نزنی تامشکلی نباشه اگه پرسیدبگونمیدونم نگفت به من من دستشویی بودم رفت

(Biri var (g

اصلا از خونت نرو خیلی اشتباهه من چندبار رفتم اصلا انگار نه انگار حتی یه زنگم نزد

خودم دست از پا درازتر برگشتم 

صبر کن بیاد خونه چند روز دیگه که آرومتر بود باهاش حرف بزن

به مادرتم بگو حداقل پیش شوهرت ازت چیزی نپرسه

چون کار شما و مادرتون اصلا درست نیست

سلامتی و تعجیل در فرج آقا امام زمان صلوات

بعضی وقتا ما زن ها حتی وقتایی که باید کوتاه بیایم هم با شوهرمون دعوا داریم، اونوقت انتظار داریم کسی چیزی بهمون نگه

در ضمن زندگی مشترک یه سری محدودیت ها داره یکیش اینه که نباید کسیو از اتفاقات باخبر کرد