2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوام شده میخام از خونه برم

| مشاهده متن کامل بحث + 1017 بازدید | 44 پست

به نظرم الان برو اینو به مامانت بگو 

خیلی محترمانه به مامانت بگو داری زندگیمو با سوالات ازهم میپاشی بعد به شوهرتم بگو با مامانم حرف زدم دیگه سوال نمیکنه

من  که  به  آرزوم  رسیدم  خدا  کنه  همه  آرزوهاشون  با  مصلحتشون  یکی  بشه    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دوس ندارم بگم . اما از بس میپرسه دیگه کم میارم به خدا 

خب عزیزم یکبار بگین شوهرم ناراحت میشه

منم همین مشکلو با شوهرم داشتم مامانم هر روز زنگ میزد سوال کیپرسید جلو شوهرم

دیدم زندگیم داره میپاچه به بابام گفتم بابا توهم مردی شوهر من از این اخلاق خوشس نمیاد همه زندگیمو به دیگران بگم 

خدارو شکر بابام درست کرد همه چیو 

میشه برای همه منتظرا صلوات بفرستین؟

نرو ما بدترین دعواها و بدترین حرفارو میزنیم بهم ولی باز هردومون ایستادگی کردیم و الان به حمد خدا زندگیم یکم خوب شده

خیابان پاییز 🍂 کوچه مهر❤ پلاک ۵ 😄                                                                                                   قسم به تین و عنکبوت به مرغ باغ ملکوت                      ازته دل برات بگم دنیا فدای تارموت❤                                                                                                       غصه نخور دیووووونه 😄       کی دیده شب بمونه؟😍                                                                                   بالاخره همه چی درست میشه 😔  درستم نشد تموم که میشه                                                                                         💔ازبخت بدم آینه فروش شهر کوران شدم💔😔

عزیزم مگ نمیگی خونه مامانت زندگی میکنی...چرا تو بری...

ب شوهرت بگو حالا ک نمیتونی هری...

عجباااا...

چرا شما انقد ب شوهراتون رو میدین...تو خونه مامانت زندگی میکنه دونوقت ب خودش اجازه همچین حرفو رفتاراییم میده............!!!!!!!!!!!!!!

جامو  عوض کنم برم تو اتاق تنها بمونم ؟

نه دوست عزیز، سعی کن بیشتر کنار همسرت باشی و به مامانت بگو حوصله این حرف و سوالا رو ندارید و با شوخی و زرنگی برید سراغ یه چیز دیگه. 

خواهش میکنم برای سلامتی نی نی من و بارداری خوبم یه دونه صلوات بفرستید. اونایی که سقط داشتن میدونن چه استرسی دارم . چقدر دل نگرانم. الهی همه منتظرای نی نی زودتر  دامنشون سبز بشه. ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین.
وای خیلی اخلاق بدیه واقعا دلم واسه شوهرت سوخت مادر منم همین اخلاق شما رو داره یعنی آلو توی دهنش خیس ...

مادر منم همین اخلاقو داره همه چیزه زندگیمو همه میدونن و شده آتو میزنن تو سرمون😢

مادر منم همین اخلاقو داره همه چیزه زندگیمو همه میدونن و شده آتو میزنن تو سرمون😢

دقیقا

جالب اینجاس که بعدا میزنه زیرش  

مثلا من امروز یچی رو باهاش درمیون میذارم فقط من میدونم و مادرم، اونوقت فرداش خاله ام درباره اون موضوع ازم میپرسه!

بهش میگم مادر من که نگفتم لابد شما لو دادی دیگه میگه نه خودش میدونست!!

من در نی نی سایت:    
منم دوس ندارم بگم . اما از بس میپرسه دیگه کم میارم به خدا 

دوست نداری میری می گی وای به حال ردزی که دوست داشته باشی 

یک چیزی هستش که مادرت بر شما تسلط داره ونه را نمی تونی بهش بگی 

دوست نداری پس چرا راز زندگیت را بر ملا می کنی 

شاید همسرت خواست کار مهمی انجام بده هرکسی (حتی خانواده ات) از شما سوالی پرسید باید بری بگی 

واقعا که 

دقیقا جالب اینجاس که بعدا میزنه زیرش     مثلا من امروز یچی رو باهاش درمیون میذارم فقط من ...

😀😀خودشون میگن از سیر تا پیازو!کلا کاری کرده اکثره فامیل یجورایی شوهرمو بد میدونن!درصورتی ک اصلا اینطور نیست.خسته شدم واقعا

ا

خوب وقتی زرت زرت ام سوال میکنه مامانم من چکار کنم ... خودمم دیگه خسته شدم .

خواهر من با توجه به تاپیکی که زدی یک توصیه خواهرانه برات دارم تا وقتی شوهرت انقدر راحت جلوی تو تو گوشی با دخترا چت میکنه اوضاع همینه چه معنی داره این کار مگه ازدواج نکرده؟؟؟چرا این قضیه رو جدی نگرفتی؟ معلومه یه مدت گفتی و عمل نکرده بعد سکوت کردی ، به بزرگترش بگو که داره این کارو میکنه دلیل سرد شدنش هم مطمئن باش همینه که سرو گوشش میجنبه و ازت زده میشه به مرور ،،با این حال بازم زبونش روی تو درازه؟؟ 

در ضمن باید خونتو از مادرت جدا کنی تا وقتی جدا نکنی این مشکلات و داری ، اولا حرف خونتو نباید جایی بگی و راز نگه دار باش ، ثانیا وقتی اشتباهی کردی عین بچه ها نشین بگو (حالا یه اشتباهی کردم بیا درستش کنیم )منم شوهرت باشم قاطی میکنم ، فقط یکبار معذرت خواهی کن بگو دیگه تکرار نمیشه همین،  دیگه چندبار نگو پروو میشه 

اینا نظرات من بود حالا با توجه به اخلاقی که شوهرت داره خودت مدیریت کن اگر نمیتونی به مشاوره مراجعه کن حتما ساده ازش نگذر

این میگذرد  این هم نیز میگذرد...