2777
2789
عنوان

كاراي تكراري خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 169 بازدید | 21 پست

آقا هستم و خونه داری نمی کنم  اما همین مشکل تو محل کارم داشتم.

ب علایق سادتون برسید.

موسیقی، رقص ، پرنده آوازه خون، گل و ...

چنتا گل و گلدون گرفتم و بهشون رسیدی می کنم.

در حال حاظر کلی گلدون زیبا دارم ک برای دیدن و رسیدگی بهشون هر روز با علاقه می رم سر کار.

کاکتوس 

هم کم جا می گیره و هم نگه داریش راحته.

در پایان موسیقی و گهگاهی رقص پیشنهاد می کنم کلی انرژی میده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=64729474]عزیزم دخترت چند سالشه؟ با اون جمع کن که یاد بگیره کم کم وسایلشو خودش جمع کنه[/QUOTE٦ ...

خدا برات حفظش کنه

بهترین موقشه بهش یاد بدی، زنداداشم به بچه اش یاد داده، الان دو سال و هفت ماهشه، هر وسیله ای بیاره، بعدش میبره میزاره تو اتاق یکی دیگه میاره، کار خودش کم شده

تا لحظه شکست به خدا ایمان داشته باش، خواهی دید که ان لحظه هرگز نخواهد رسید، خدایا شکرت
آقا هستم و خونه داری نمی کنم  اما همین مشکل تو محل کارم داشتم. ب علایق سادتون برسید. موسیق ...

بله درسته متشكرم 

خانوم هستم نام کاربریم رو همینجوری زدم یهویی ثبت شد دیگه هم عوض نمیشه 😥
اوفف درکت میکنمممم..منم هرچی جم و جور میکنم انگار نه انگار ولی یه جوری وسواسم نباید یه تیکه کاغذ حتی ...

اره هرچقدر كار كني مشخص نيس اصن ادم وقتي بچه كوچيك داشت زندگي تميز ومرتبم نداره

خدا برات حفظش کنه بهترین موقشه بهش یاد بدی، زنداداشم به بچه اش یاد داده، الان دو سال و هفت ماهشه، ه ...

جدي چه خوب خوشبحالش ممنون عزيزم