سلام خانما یه سوال دارم ببینید حق با منه یا زیادی حساس شدم.من7 ساله ازدواج کردم یه چندماهی میشه مادرشوهرم هدیه های خیلی بی ارزشی برامون میفرسته ک من کسرشانم میشه قبول کنم مثلا نون میفرسته میگه براخودمون خریدیم برا شمام گرفتیم یا یه دونه خربزه میده شوهرم.بیاره درصورتیکه میدونه احتیاج نداریم.میدونه من قبول نمیکنم وقتایی ک نیستم ب شوهرم میده بیاره.اصلا دوس ندارم به خاطر چهارپنج تومن بیخودی زیر بار منت کسی برم اینم بگم ک مادرشوهرم خیلی مقتصده و همون 5 تومنم ب چشمش میاد.احساس میکنم میخاد ب پسرش بگه اگه مادرخانمت نزدیکتونه و بهتون میرسه منم ب یادتونم و با چیزای خیلی کم ارزش میخاد تو ذهن پسرش کارای مامان منو ب خیالش انجام بده درصورتیکه از اول زندگیمون مامانم خیلی کمک کرده بهمون مثلا 5 سال سرکار میرفتم همش مامانم غذا درس میکرد برام یا انواع میوه های باغو و نوبرانه رو ب مقدار زیاد میده بیارم خونه و ازین دست کارا.حالا ب نظرتون من چ برخوردی باید داشته باشم مشکلی با هدیه دادن ندارم ولی این چیزای چیپ و روزمره رو نمیتونم قبول کنم
جدیدا انگار مد شده همه تو امضاشون می نویسن مذهبی ها ریپلای نکنن 😌 من مذهبی ام و عقیده خودم برام مهمه اما به کسی کاری ندارم چون عقیده همه برای خودشون محترمه ☺ دوستای گلم از این حرفتون دلم می گیره چون خیلی برام پیش اومده که به خاطر کارها و رفتارهایی که مطابق عقایدم بوده به دوستان و آشنایان جواب پس دادم و انتقاد شنیدم درحالیکه کارم اونارو آزار نمی داد و فقط مربوط به شخص خودم بود ☺ می خوام بگم فقط مذهبی ها نیستن که تو کار بقیه دخالت می کنن بقیه هم بله 😏 البته متاسفانه 😐 لطفا به جای اینکه بگین مذهبی ها ریپلای نکنن بنویسین اگه مخالف منی ریپلای نکن به نظرم بهتره 😘 مثلا یکی تاپیک زده بود که چیکار کنم هم حجابم کامل باشه هم سنجاق روسریمو خراب نکنه عزیزان اگر راهکار دارین بگین اگه نه لطفا ننویسین که چندتا تار موی شما اگه بیاد بیرون اتفاقی نمیفته و...😍بیایید کلا به عقاید همدیگه احترام بذاریم😍
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
داره ب پسرش میده شما زیاد اهمیت نده.وقتی میبینیش بگو راضی ب زحمت نیستیم .خیلی بطف دارید.شاید واقعا بی منظور باشه ولی اگه منظوری هم در کار باشه با اینکارت نشون میدی ک نتونسته حرصتو دربیاره.
ای بابا مگه چیه اونممیخواد بگه یطوری به فکرتونهست حالا خوبه بهتون حرفای بی ریط بزنه ناراحتتون کنه اینطوری میخواد بگه به فکرتون هست هرچه ازدوسترسد نیکوست چه یه قرون چه میلیاردی
وا عزیزم اینکه ناراحتی نداره.من هرچی اطرافم دیدم اینطوربوده
"امضام بخونید ..توکل کنید به خدا در هر شرایطی حالا توکل یعنی چی؟ یعنی بگو خدایا فلان موضوع رو سپردم به خودت حلش کن و مطمئن باش خدا مواظبته.. از خدای مهربونت فاصله نگیر...نماز معجزه می کنه ! از دستش ندھ😍🌱یه صلوات واسه سلامتی امام زمانت بفرس🤲 بالاخره یه روز ، یه جا ماهم از خوشحالی جیغ می زنیم و انقدر خوشحال میشیم که اشک شوق بند نمیاد خانومی که به دختر خانوم های باحجاب تیکه میندازی ، عزیزم داری شخصیت خودت و تربیت خانوادگیت نشون میدی پس اگر جواب نمیدیم فکر نکنید جوابی نداریم! ما از پیامبر و امام هامون یاد گرفتیم که سکوت کنیم ما گمان می کنیم حجاب برای این است که شناخته نشویم اما قرآن می گوید حجاب را رعایت کنید تا شناخته بشوید.به عفت و تقوا یه سری ها هم بند روسریشون باز کردن رفتن جلو دوربین واسه لایك ! یه سری های دیگه هم بند پوتینشون رو بستن و رفتن رو مین واسه خاک و میهن شون جنگیدن:)
این که خوبه ما هر وقت میریم خونه مادر شوهرم فریزرش رو باز میکنه کلی سبزی گندیده می ریزه داخل پلاستیک میده دستم میگه یکم جا باز بشه میخوام گوشت بگیرم بذارم انگار من اشغال جمع کنم منم میبرم همشو صاف میندازم سطل اشعال